Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 18:06

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 03 Sep 2009, 16:11 
Diva

ral_ct scrie:
pai eu zic ca ne-am descurca doar ca nu am incercat noi.asa ziceam si de ardei umpluti..ca daca imi iesi compozitia afara?si am stat asa fara sa fac ...pana nu am mai rabdat :)

mai fetelor pe mine m-a mai chinuit odata talentul si s-a desfacut toata sarmaua la fiert....de era carne tocata cu varza....parca nu m-as risca......riscul e mare....sa ma fac de carnaval.....hai amely urcate in avion si vino incoa....sa aduci si niste varza acra ca aici nu gasim......si malai pt mamaliga.....facem cam ptr o nunta si trimitem si la fete

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:20 
Diva

chiar acum ma gandeam...ce alte mancaruri romanesti mai sunt in afara de sarmale? poate gasim ceva mai usor sa faci. poti sa faci sarmale si din varza cruda care o oparesti putin cu apa fiarte ca sa se imoaie si apoi o acresti...dar nu are aceelasi gust

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 16:44 
Diva

faci un bulz :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 17:13 
Diva

[ma bucur tare ca ai reusit sa gasesti pe cineva sa ti le puna bine si sa-ti si placa. eu pt 19 acum , le pun din buchetele, am fost si eu la proba la machiaj si a iesit super,inca ma mai gandesc daca sa-mi pun doar la colturi sau tot ochiul, oricum sunt foarte multumita ,gagica am luat-o de aici de la furnizori :clap: o sa va pun cateva foto, nu sunt prea reusite ele, dar.....ceva ceva tot se vede[/quote]

eu mereu am avut gene false buchetele si doar in colturi. mi se pare ca e mult mai frumos asa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 17:18 
Diva

buna fetele...
Ely, ce ne-am nimerit....si eu tocmai am fost la baie si surpriza ...mi-a venit CM :( , dar nu-i nimic , mergem mai departe, nu? :D ...eu mi-am si facut 2 teste de sarcina azi dimineata :lol: ...m-am gandit ca daca mi-a intarziat, ceva se intampla si mi-am facut prima data testu barza si a aparut o liniuta rosie intens si inca una care se vedea ffff slab si apoi mi-am mai facut unul si a aparut doar o liniuta....si acum mi-a venit si CM, deci e clar...nu-s gravi
mai mult ca sigur mi-a intarziat din cauza pastilelor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 17:44 
Diva

ramonelle scrie:
buna fetele...
Ely, ce ne-am nimerit....si eu tocmai am fost la baie si surpriza ...mi-a venit CM :( , dar nu-i nimic , mergem mai departe, nu? :D ...eu mi-am si facut 2 teste de sarcina azi dimineata :lol: ...m-am gandit ca daca mi-a intarziat, ceva se intampla si mi-am facut prima data testu barza si a aparut o liniuta rosie intens si inca una care se vedea ffff slab si apoi mi-am mai facut unul si a aparut doar o liniuta....si acum mi-a venit si CM, deci e clar...nu-s gravi

imi pare rau ramo...eram sigura ca tu esti gravi.....binenteles ca mergem mai departe....incercam pana se prinde....nu ne lasam noi asa usor.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 18:17 
Moderator Ghidul Miresei

Citat:
mai fetelor pe mine m-a mai chinuit odata talentul si s-a desfacut toata sarmaua la fiert....de era carne tocata cu varza....parca nu m-as risca......riscul e mare....sa ma fac de carnaval.....hai amely urcate in avion si vino incoa....sa aduci si niste varza acra ca aici nu gasim......si malai pt mamaliga.....facem cam ptr o nunta si trimitem si la fete

cu vita de vie nu va plac? :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 18:26 
Diva

cu vita de vie nu va plac? :D[/quote]

nope. singurele sarmale pe care le mananc sunt cele cu varza murata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 18:39 
Diva

ramonelle scrie:
buna fetele...

foarte ciudat. mie singura data cand mi-a aparut la test a 2-a liniuta ffff pala eram gravi.
stiam ca este imposibil as-ti apara daca nu esti insarcinata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 19:29 
Diva

ral_ct scrie:
faci un bulz :)

ce este ala bulz? daca e usor de facut si bun il fac....dar imi trebuie reteta ral

sincer nu prea imi plac sarmalutele in vita de vie....le mananc dar cu mult iaurt....oricum pereferatele mele sunt in varza acra

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 19:41 
Diva

:))e ceva ce am mancat la munte prima oara...branza de burduf in mamaliga..se face asa rotund si se pune pe gratar.nu prea e ceva de servit prietenelor ,dar cred ca doar in Rom exista :)
http://gospodini.blogspot.com/2008/09/bulz.html

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 20:52 
Diva

Citat:
foarte ciudat. mie singura data cand mi-a aparut la test a 2-a liniuta ffff pala eram gravi.
stiam ca este imposibil as-ti apara daca nu esti insarcinata.

depinde de ce fel de test de sarcina era...cele m'ai bune sunt sure check...la barza m'ai apare si fals pozitiv...dar totusi ramo ti'a venit ciclu klumea sau e doar nidarea?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 20:54 
Diva

Citat:
sincer nu prea imi plac sarmalutele in vita de vie....le mananc dar cu mult iaurt....oricum pereferatele mele sunt in varza acra

mie cel m'ai mult imi plac cele in foi de vita de vie sunt inebunita dupa ele :drool:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 20:56 
Diva

[depinde de ce fel de test de sarcina era...cele m'ai bune sunt sure check...la barza m'ai apare si fals pozitiv...dar totusi ramo ti'a venit ciclu klumea sau e doar nidarea?[/quote]

eu imi faceam zilnic cate 3 teste si barza si sure check. toate au aratat la fel.
stiu ca fals negative pot fi dar fals pozitive niciodata.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:14 
Diva

buna seara fetelor...ce faceti?astazi am reusit sa fac proba la coafura...dar din pacate s-a stricat aparatul foto...dar le-am pus pe telefon...nu se vede foarte bine dar cat decat....mi-a placut la nebunie...cum mi-a iesit si toata luema a fost multumita....maine pun poze....o seara cat mai frumoasa

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:15 
Moderator Ghidul Miresei

ral_ct scrie:
:))e ceva ce am mancat la munte prima oara...branza de burduf in mamaliga..se face asa rotund si se pune pe gratar.nu prea e ceva de servit prietenelor ,dar cred ca doar in Rom exista :)
http://gospodini.blogspot.com/2008/09/bulz.html

mie nu prea imi place cum arata :D :)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:23 
Diva

ce faceti fetele? puffy ma bucur ca esti incantata :~*
eu ma gandeam ca daca sunt in concediu o luna inaintea nuntii ma relaxez, am 3 sapt, sunt libera si ma simt mai obosita pe zi ce trece, kilometrajul meu este dat peste cap :wacko:
va jur ca uneori ma gandesc sa scap mai repede de nunta si sa ma pot relaxa :-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:36 
Diva

prima data mi-am facut barza....si eu stiam ca daca apare a doua liniuta fff slab , sunt insarcinata....apoi ca sa fiu sigura mi-am luat al doilea test- sure check si a aparut doar o liniuta...asta s-a intamplat de dimineata, iar dupa masa mi-a venit CM si mi-a venit bine de tot

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 03 Sep 2009, 21:46 
Diva

ramonelle scrie:
prima data mi-am facut barza....si eu stiam ca daca apare a doua liniuta fff slab , sunt insarcinata....apoi ca sa fiu sigura mi-am luat al doilea test- sure check si a aparut doar o liniuta...asta s-a intamplat de dimineata, iar dupa masa mi-a venit CM si mi-a venit bine de tot

da la barza se mai intampla sa fie fals pozitiv ... am m'ai vazut/auzit cazuri....oricum multa bafta data viitoare si tie si lui elyt1000 %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 04 Sep 2009, 07:15 
Diva

neatza :. :. :. :. :. :.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]