Ultima vizită a fost: Acum este 17 Mai 2025, 15:28

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Aici discutam...
MesajScris: 06 Sep 2009, 09:47 
Diva

neata fetelor!!! ce aveti in program azi?
amely cum a fost la nunta....poate vedem si o poza
eu merg la socrii la masa,ca in fiecare duminica si apoi la plimbare in 2

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2009, 12:21 
Diva

elyt1000 scrie:
neata fetelor!!! ce aveti in program azi?
amely cum a fost la nunta....poate vedem si o poza
eu merg la socrii la masa,ca in fiecare duminica si apoi la plimbare in 2

buna elly....spor la plimbare....as m-as plimba si eu dar aici e urat si frig in momentul acesta....eu m-am multumit deocamdata citind o carte salvata pe calculator.....dar ma cam dor ochii si fac o pauza.....poate maine o alta parte:P o zi cat mai placuta tuturor

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2009, 15:15 
Moderator Ghidul Miresei

Buna fetele! Vreau sa va rog ceva, si o fac pentru a treia oara....atunci cand dati reply la doua mesaje si va scrie ca nu puteti da "Trimite" stergeti primul mesaj si in fata mesajului la care vreti sa raspundeti puneti [quote ] la sfarsitul mesajului trebuie sa apara [ /quote] daca nu, scrieti-l voi.

Sau nu mai dati reply, pur si simplu scrieti userul caruia va adresati, pentru ca este greu de citit si mesajele nu arata asa cum ar trebui.

P.S: Eu am lasat spatii intre paranteze si cuvant, dar nu trebuie. Le-am lasat ca sa apara doar.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 06 Sep 2009, 19:02 
Diva

buna fetele, nunta nu a fost cine stie ce, am stat langa boxe,mi-a zguduit creierii si stomacul, mai mult mi-am facut o idee de asa nu :eek:
nu inteleg de unde e treaba asta sa se urce miresele pe masa, sa scoata jarteaua cu dintii mirele, la tort niste prieteni de-ai lor ia facut varza pe fata cu tort, mireasa pana si in ochi avea tort :blink:
sa suparat saraca, ce sa zic aiurea, muzica nu era cine stie ce, cand stateai la masa ca aducea mancarea aia cantau,cand termina lumea de mancat stateau jos si muzica deloc :wacko:
bineinteles ca la tort dupa la multi ani, magnificu refren si alta data, nu o sa inteleg neam de ce asa :(
dupa friptura chelnerii au adus plicurile pe masa, ti le dadeau in mana, am stat sa vedem tortu si am plecat, drumu obositor si a plouat non stop, pana acasa... o zi buna %%-

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:30 
Diva

wow amely.....ce mai nunta......beahhhhhhhh......exact nunta de asa nuuuu......foarte urat manjitul cu tort,scosul cu dintii jearteluta,cantatul celebrei melodii '"si alta data".care este de fapt o melodie ptr aniversarii si petreceri ,nicidecum ptr o nunta.....fain si cu boxele in creierii.....super.....distractie totala.....astia au facut exact pe invers

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:36 
Veteran

elyt1000 scrie:
wow amely.....ce mai nunta......beahhhhhhhh......exact nunta de asa nuuuu......foarte urat manjitul cu tort,scosul cu dintii jearteluta,cantatul celebrei melodii '"si alta data".care este de fapt o melodie ptr aniversarii si petreceri ,nicidecum ptr o nunta.....fain si cu boxele in creierii.....super.....distractie totala.....astia au facut exact pe invers

urat...insa cu jarteluta ce aveti?
mie una mi se pare funny faza!ma tot gandesc daca sa o fac si eu sau nu... :unsure:
e f urat sa-ti pui invitatii in dreptul boxelor...
macar mirii au fost draguti cu voi sau si asta a lasat de dorit?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:40 
Diva

mie personal nu imi place.....am avut si eu jarteluta,dar asta nu inseamna ca sotul a trebuit sa o scoata cu dintii,mi se pare un gest urat......asta o facem in intimitatea dormitorului nostru.....fiecare isi organizeaza nunta asa cum vrea si e liber sa aleaga.......eu una nu sunt pentru scosul cu dintii al jartelei......ptr cine e funny?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:43 
Veteran

elyt1000 scrie:
mie personal nu imi place.....am avut si eu jarteluta,dar asta nu inseamna ca sotul a trebuit sa o scoata cu dintii,mi se pare un gest urat......asta o facem in intimitatea dormitorului nostru.....fiecare isi organizeaza nunta asa cum vrea si e liber sa aleaga.......eu una nu sunt pentru scosul cu dintii al jartelei......ptr cine e funny?

da asa e!ai dreptate,fiecare face ce doreste la nunta lui! :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:48 
Diva

neatza fetelor.....eu abia am venit....sunt moarta de somn,.....am fost si m-am programat la starea civila....am scapat si de asta....
cat despre nunta amelly pacat ca nu te-=ai simtit atat de bine...macar ai vazuyt ce nu ai vrea sa se intample la tine......despre jartelutza si mie mi se pare foarte amuzant dar nu cu dintii...asta deja mi se pare prea mult pentru a fi facuta in fata atator oameni....yackkk.....cam atat,....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:50 
Diva

aleionescu scrie:

urat...insa cu jarteluta ce aveti?
mie una mi se pare funny faza!ma tot gandesc daca sa o fac si eu sau nu... :unsure:
e f urat sa-ti pui invitatii in dreptul boxelor...
macar mirii au fost draguti cu voi sau si asta a lasat de dorit?

mie mi se pare penibila faza cu jarteluta..asta-i tot. el, barbierit, frezat si in costum de sarbatoare, rascolind timid sau nerabdator, dupa caz, pe sub faldurile rochitei albe ca lamaita. ea, rosie in obraji, isi descopera rusinata un picior, mai sus...mai sus...ca sa faca loc mirelui pofticios.:-S cam asa vad eu..nu mi se pare ca se potriveste deloc cu imaginea mirilor frumosi si aranjati.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:51 
Veteran

puffy_is scrie:
neatza fetelor.....eu abia am venit....sunt moarta de somn,.....am fost si m-am programat la starea civila....am scapat si de asta....
cat despre nunta amelly pacat ca nu te-=ai simtit atat de bine...macar ai vazuyt ce nu ai vrea sa se intample la tine......despre jartelutza si mie mi se pare foarte amuzant dar nu cu dintii...asta deja mi se pare prea mult pentru a fi facuta in fata atator oameni....yackkk.....cam atat,....

sa stiti ca jarteau sta pe picior nu in alte parti.... :lol:
iar cand aceasta se scoate mireasa nu sta cu rochia in cap ca toti invitatii sa vad cum mirele scoate jarteau,cel putin asa era la nuntile unde eu am fost!poate in alte parti nu se face asa!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 10:53 
Diva

elyt1000 scrie:

noi nu am avut la nunta jarteluta. mi se pare mult prea intim...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 16:04 
Diva

aleionescu scrie:

sa stiti ca jarteau sta pe picior nu in alte parti.... :lol:
iar cand aceasta se scoate mireasa nu sta cu rochia in cap ca toti invitatii sa vad cum mirele scoate jarteau,cel putin asa era la nuntile unde eu am fost!poate in alte parti nu se face asa!

si noi care credeam ca se pune in cap pe post de tichie :really:
nici imaginea unei mirese care isi tine rochia stransa pe langa corp si a unui mire care isi face loc cu greu pe sub jupon ca pe urma sa iasa victorios cu jarteaua in dinti nu mi se pare extraordinara :wacko: da' ma rog, fiecare e liber sa faca ce vrea. mie chiar nu-mi place. :D

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 16:19 
Diva

:rofl: :rofl: :rofl: :napplause: :napplause: ai fost super tare Clarut...nici ca puteai zice mai bine....... :rofl: :rofl: :rofl:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 16:28 
Veteran

elyt1000 scrie:
:rofl: :rofl: :rofl: :napplause: :napplause: ai fost super tare Clarut...nici ca puteai zice mai bine....... :rofl: :rofl: :rofl:

da ...hahahaha!
ma tot intrebam de ce sunt oare asa multe vitoare mirese inscrise si voi sunteti asa putine pe forum...acum cred ca am aflat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 16:36 
Moderator Ghidul Miresei

aleionescu imi cer scuze, nu pleca de pe forum.

ely, nu e cazul sa fim rautaciosi, poate ca fata nu s-a exprimat bine...sau a vrut sa sune altfel.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 16:41 
Diva

hey carlita dar cu ce am fost rautacioasa?acum hai sa fim serioase ,nu am voie sa rad la un comentariu care intr-adevar m-a facut sa rad.....tu stii ff bine ce fel de persoana sunt,niciodata nu am jignit pe nimeni si nu cred ca am fost rautacioasa cu nimeni,dar fiecare cu gusturile si cu parerile lui......asa cum ei ii place ceva,noua ne place altceva....helloooooooo.....fiecare are dreptul la opinie

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 16:48 
Moderator Ghidul Miresei

elyt1000 scrie:
hey carlita dar cu ce am fost rautacioasa?acum hai sa fim serioase ,nu am voie sa rad la un comentariu care intr-adevar m-a facut sa rad.....tu stii ff bine ce fel de persoana sunt,niciodata nu am jignit pe nimeni si nu cred ca am fost rautacioasa cu nimeni,dar fiecare cu gusturile si cu parerile lui......asa cum ei ii place ceva,noua ne place altceva....helloooooooo.....fiecare are dreptul la opinie

Stiu ce fel de persoana esti si tocmai de aia am zis ca nu este cazul sa fim rautaciosi, sa radem de altii. Nu toate persoanele sunt ca noi, exista persoane mai sensibile care pun totul la suflet si nu e frumos sa ranesti pe cineva asa. Probabil domnisoara a vrut sa spuna altceva, nicidecum nu a crezut ca cineva nu stie unde se pune o jartiera...sau poate ca a dorit sa scrie altceva, e putin aiurea, stiu. Dar hai sa nu fim rai, sa facem oamenii sa plece de pe forum.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 17:00 
Diva

clarut scrie:

si noi care credeam ca se pune in cap pe post de tichie :really:
nici imaginea unei mirese care isi tine rochia stransa pe langa corp si a unui mire care isi face loc cu greu pe sub jupon ca pe urma sa iasa victorios cu jarteaua in dinti nu mi se pare extraordinara :wacko: da' ma rog, fiecare e liber sa faca ce vrea. mie chiar nu-mi place. :D

clarut....parca ti-ai schimbat avatarul de fata rea :lol: :lol: :nlol:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 07 Sep 2009, 17:05 
Diva

Citat:
Stiu ce fel de persoana esti si tocmai de aia am zis ca nu este cazul sa fim rautaciosi, sa radem de altii. Nu toate persoanele sunt ca noi, exista persoane mai sensibile care pun totul la suflet si nu e frumos sa ranesti pe cineva asa. Probabil domnisoara a vrut sa spuna altceva, nicidecum nu a crezut ca cineva nu stie unde se pune o jartiera...sau poate ca a dorit sa scrie altceva, e putin aiurea, stiu. Dar hai sa nu fim rai, sa facem oamenii sa plece de pe forum.

de cand sunt si eu pe site-ul asta am observat ca pe aici se sufera foarte mult de mania persecutiei.
cum are/spune cineva o parere contrara, invariabil persoanele respective iau mina de victime ale rautatilor fetelor mai vechi pe site.
mi se pare sincer o copilarie sa nu spun altceva.
si eu am fost noua si nu pot spune ca nu m-am integrat, ca am fost jignita sau mai stiu eu ce.
zic sa se trateze totul cu maturitate ca atat tm cat este un site dedicat mireselor ma gandesc ca nu mai au 15 ani sa se supere la un raspuns dat in gluma.
iar la afirmatia ca jarteluta se pune pe picior" scuzati-ma dar vine automat si intrebarea" in alta parte unde se mai pune?" asa ca fetelor lasati copilariile si purtati-va cu maturitate.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 1918 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]