Ultima vizită a fost: Acum este 27 Iun 2025, 01:40

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: DECORATIUNI SALA
MesajScris: 15 Mar 2006, 18:32 
Diva

Citat:

Am pus si eu 2 poze la instrumente:D cu o inimioara si arcada pe care mi-o doresc:wok:

e frumoasa arcada...un pic icarcata pentru gustul meu...iar inimioara e superba...cel putin acolo, se potriveste la fix cu decorul...e finuta si eleganta...cat de diferita de baloane...:)

fetelor...discutie placuta in continuare, eu plec o vreme...pa pa ...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 00:59 
Diva

Citat:
mie imi place cu baloane dar nu in prostie, cateva in punctele esentiale, iar ideea cu inimioara aceea din material si flori e super, apropo cat costa?

vezi...buna intrebare...asta nu m-am gandit sa intreb...ce toanta...da' oricum imi place...si asa o sa fac...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 14:23 
Diva

Citat:

Eu nu stiu daca o sa fac ceva decoratiuni. Sala arata foarte bine asa cum este, simplu si elegant. Baloane nu vreau, inimi nu vreau, si nici cu florile nu ma impac prea bine. Chiar nu stiu ce altceva s-ar putea folosi.

eu o sa pun doar cateva floricele! In boluri pe mese....precum si la "prezidiu" si gata!!Bineinteles...am uitat sa mentionez husele de scaune!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 15:25 
Veteran

cred ca si eu raman la huse de scaune pe care le are restaurantul in alb rosu si flori pe mese ceva flori de septembrie si :ppoate inca nu stiu daca mai iau si de la vreo firma o inima din baloane....mi-a trecut odata prin cap sa pun la intrare pe jos pe trepte afara pt cateva minute cand ajungem niste lumanari din acelea mici in suport metalic.....

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 17:42 
Diva

Citat:
cred ca si eu raman la huse de scaune pe care le are restaurantul in alb rosu si flori pe mese ceva flori de septembrie si :ppoate inca nu stiu daca mai iau si de la vreo firma o inima din baloane....mi-a trecut odata prin cap sa pun la intrare pe jos pe trepte afara pt cateva minute cand ajungem niste lumanari din acelea mici in suport metalic.....

eu, nu stiu de ce, dar nu vreau lumanari la nunta...nici pe masa nici altundeva...

...gabriela...care cred ca se pregateste sau e deja plecata in egipt...ea o sa aiba multe lumanari pe scarile restaurantului...cred ca o sa fie putin dificil cu aprinsul lor...dar poate ca merge...daca iti plac mult, e alegerea ta...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 21:54 
Diva

Citat:

Da si eu cred ca dau bine dar dureaza totusi cam mult pana le aprinzi....
Pana o aprinzi pe ultima cred ca prima deja e consumata:D

ei, nici chiar asa :D o lumanare din aia, "pastila", are timp de ardere 4 ore... pare ea mica, dar... :huh: :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 18 Mar 2006, 16:40 
Diva

Citat:
Eu vreau asa: huse de scaune si mese, of course, artificii (putine, ca sunt tare scumpe) si baloane vreau o inima deasupra mesei noastre, o arcada pe un perete, si multe baloane cu heliu pe tavan.Ah si mai vreau o intrare din aia speciala cu ghirlande. :lol:

cam multe vrei,banuiesc ca stii ca astea le cam faci pt voi doi ca invitatii nu stiu daca vor apresia gestul vostru. eu nu stiu daca are rost sa facem cu baloane sa vedem probabil niste huse,si asa nu le platim noi. i-am zis lu maica-mea daca vrea ea sa le plateasca,i-a convenit acuma sa vedem!!!:lol:

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 361 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 19  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]