Ultima vizită a fost: Acum este 26 Iun 2025, 17:44

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cununia civila
MesajScris: 15 Mar 2006, 17:08 
Diva

eu cred ca majoritatea dintre noi fetele,are vreun prieten de familie sau vreo cunostiinta pe la vreun cabinet sau spital , e imposibil sa nu aveti. macar asa va scoate mai ieftin.decat sa dati cine stie cat!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:34 
Diva

Citat:
eu cred ca majoritatea dintre noi fetele,are vreun prieten de familie sau vreo cunostiinta pe la vreun cabinet sau spital , e imposibil sa nu aveti. macar asa va scoate mai ieftin.decat sa dati cine stie cat!

cred ca o se ne apucam de cautari!!:(:(:(

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 15 Mar 2006, 17:36 
Diva

Citat:

cred ca o se ne apucam de cautari!!:(:(:(

deja? mai bine va uitati prin vara in perioada cand trebuie sa va duceti la medicul de familie sa va dea certificatul ala sa faceti analizele sau ce trebuie sa va dea doctorul.

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 16:56 
Veteran

eu voi incerca sa obtin certificatul de la medicul de familie fara sa ma trimita la analize voi merge cu tupeu la ea si ii spun ca vreau certificat prenuptial scot frumusel suma de bani daca cere ea daca nu ii dau eu probabil 1 milion :rolleyes: si sper sa mearga daca nu...abea atunci probabil nu voi avea incotro si voi face analize... asta nu ..... fac de obicei dar inaintea nuntii nu am chef de analize sper sa mearga asa......si revenind la o chestie pe care nu am priceput-o certificatul este valabil 14 zile de cand il elibereaza doctorul sau 14 zile de cand il depunem la starea civila:p?

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 19:07 
Veteran

Citat:

14 zile de cand e eliberat:wok:

am inteles :ok: atunci tre sa il luam si apoi rapid in aceleasi zile sa mergem sa il depunem...daca nu in aceeasi zi......

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 20:19 
Veteran

Citat:

Eu am ramas cu impresia ca trebuie sa fie valabil in momentul in care il depui, nu cand te casatoresti. Deci nu trebuie sa alergi cu el prin oras in ziua in care il ridici.
Cred:D

aha deci il ridicam il depunem in urmatoarele zile cat este "cald" (14 zile)si apoi gata nu mai e treaba noastra....:-`

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 01:20 
Diva

Citat:

nah am rezolvat si eu cu primaria...data si ora sunt trecute la catastif...taxa de weekend e fff mare totusi 800.000 :mellow::mellow::mellow: asta e, mai erau vreo 6 perechi innaintea noastra deja pe 4.11

am citit azi intr-un ziar local ca nu se vor mai solicita taxe daca vrei sa vina ofiterul starii civile in alta locatie (era o taza de 5 milioane :wacko:) si nici daca vrei sa faci fotografii in timpul oficierii cununiei civile :ok: in concluzie, te costa doar taxa de cununie, care e sambata 250.000, iar duminica 640.000. :ok: mie mi se pare o chestie buna, dar nu stiu daca e vreun act normativ in acest sens sau doar o hotarare de consiliu local :blink:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 12:00 
Diva

cum se procedeaza fetele,trebuie sa ne ducem inainte cu vreo luna sa paltim vreo taxa la casa casatoriilor sau cum se face?? ca vad ca voi incepeti deja sa paltiti nu stiu ce taxa de cununie despre ce este vorba??(X)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 15:47 
Diva

Citat:
cum se procedeaza fetele,trebuie sa ne ducem inainte cu vreo luna sa paltim vreo taxa la casa casatoriilor sau cum se face?? ca vad ca voi incepeti deja sa paltiti nu stiu ce taxa de cununie despre ce este vorba??(X)

da....fiti mai detaliate si mai exacte!! sa stim si noi ce avem de facut!!!

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 15:58 
Senior

Citat:

da....fiti mai detaliate si mai exacte!! sa stim si noi ce avem de facut!!!

cred ca este vorba de taxa la biserica pe care o platesti cand iti fixezi si ora iar taxa pt.civila o platesti cand depui actele.

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 262 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]