Ultima vizită a fost: Acum este 18 Mai 2025, 07:42

Ora este UTC + 2 [ DST ]

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Torturile
MesajScris: 16 Mar 2006, 19:52 
Diva

Citat:

Dar imi spunea mama ca e totusi cam dificil martipanul ala ca daca nu ti-l face cum trebuie, se farama la taiere, nu se taie prea frumos.

martipanul trebuie taiat cu cutit incalzit, ca altfel intr-adevar sa sfarama. dar nu stiu daca e chiar asa o mare problema chestia asta... doar alea la restaurant ti-l taie la bucatarie, nu? doar au o flacara pe-acolo :p :ok:

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 20:35 
Diva

Citat:
Depinde cand ai nunta. Eu, sicer, ma gandesc si la variant tort imbracat in frisca; nu ca ma ommor eu dupa frisca, dar vara merge.

eu nici nu vad alta varianta decat frisca cu fructe multe prin ea!! ciocolata mi se pare greoaie ...iar alte variante nu prea vad!! doar nu o sa-l fac cu alune sau cu nuca:x:x

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 16 Mar 2006, 20:57 
Veteran

Citat:

eu nici nu vad alta varianta decat frisca cu fructe multe prin ea!! ciocolata mi se pare greoaie ...iar alte variante nu prea vad!! doar nu o sa-l fac cu alune sau cu nuca:x:x

poate cu stafide

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 01:11 
Diva

Citat:

Si eu tot la frisca si fructe ma gandesc, am testat parerea mai multor membri de familie, despre ciocolata, martipan si frisca si toti au ales frisca pt vara:ok:

mie nu imi place sa fie cu frisca...vreau cu martipan pentru ca aspectul e mult mai bun..si oricum...dupa atata mancare, prajituri, bautura...nu o sa conteze foarte tare gustul tortului...atunci macar sa arate super...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 01:14 
Diva

Citat:

Si eu tot la frisca si fructe ma gandesc, am testat parerea mai multor membri de familie, despre ciocolata, martipan si frisca si toti au ales frisca pt vara:ok:

si mie imi place frisca... insa iubitul meu nu poate sa o sufere :x (mereu mi-o pune mie in farfurie, daca gaseste pe tort :p)... si cum pot sa fac un tort care sa nu-i placa? :o plus ca niciun fel de tort nu se compara, ca aspect, cu cel invelit in martipan... ;) B)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 13:38 
Diva

Citat:

Si mie imi plac la nebunie torturile invelite din martipan, arata excelent. Dar ar putea avea fructe si frisca inauntru si martipan pe exterior? Eu asa mi-as dori, dar nu stiu daca se poate:unsure:

tanti aia de acolo mi-a spus ca, in general, torturile invelite in martipan sunt in interior gen "diplomat" (frisca, fructe, etc) pentru ca ciocolata cu martipan ar fi cam greoi :blink: dar in principiu poate sa-l faca din ce vrem noi :p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 13:45 
Diva

Citat:

tanti aia de acolo mi-a spus ca, in general, torturile invelite in martipan sunt in interior gen "diplomat" (frisca, fructe, etc) pentru ca ciocolata cu martipan ar fi cam greoi :blink: dar in principiu poate sa-l faca din ce vrem noi :p

deci e ok...poate sa fie un tort usor...din fructe...si invelit in martipan sa arate super...noi sigur asa o sa avem...

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 15:41 
Diva

Citat:

si mie imi place frisca... insa iubitul meu nu poate sa o sufere :x (mereu mi-o pune mie in farfurie, daca gaseste pe tort :p)... si cum pot sa fac un tort care sa nu-i placa? :o plus ca niciun fel de tort nu se compara, ca aspect, cu cel invelit in martipan... ;) B)
:p:p:p:p

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 16:23 
Diva

Citat:

Cred ca se poate. Daca esti chiar din Bacau, atunci stii ca cele mai bune prajituri si torturi se fac la cofetaria de la piata mare de la parterul cladirii galbene.;)

am postat la galerie / torturi ...un model de mire si mireasa de pus pe tort ..nu stiu din ce sunt facute sau daca sunt comestibile dar imi plac mult! Sper sa-l aprobe mai repede!!;);););)

Sus
Neconectat Profil  

MesajScris: 17 Mar 2006, 17:23 
Diva

Citat:

Cred ca se poate. Daca esti chiar din Bacau, atunci stii ca cele mai bune prajituri si torturi se fac la cofetaria de la piata mare de la parterul cladirii galbene.;)

eu am fost in alta parte... ai dreptate, si acolo sunt prajituri bune. dar am papat la o nunta tort de acolo de unde am fost si de aia m-am dus, ca a fost super :ok: :ok: si faza faina e ca nu folosesc decat frisca si ingrediente naturale, in general ;)

Sus
Neconectat Profil  

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 302 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16  Următorul

Ora este UTC + 2 [ DST ]