Furnizorul urmator Furnizorul anterior

Restaurante nunta: American Ballroom

7034 afisari
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!
Contact
Te rugam sa ne spui ca ne-ai gasit pe Ghidul Miresei.
 • Bucuresti
 • Bulevardul Basarabiei nr. 256 (incinta Faur), Sector 3, Cod 30352, București, Romānia
Logo American Ballroom
Detalii servicii
Restaurante nunta

Zona (pentru Bucuresti):

Pantelimon

Amplasament:

Divers

Terasa/curte:

Fara terasa

Stil:

Clasic/elegant

Minim locuri:

50

Maxim locuri:

300

Meniu minim (in Euro):

Nespecificat

Bauturile spirtoase:

impuse de local

Vinul/Apa/Sucurile:

impuse de local
Descriere


American Ballroom va pune la dispozitie 6 saloane de evenimente: New York, Hollywood, Las Vegas, Miami, Chicago, cortul de evenimente Los Angeles, care pot acomoda confortabil peste 1000 de persoane, alaturi de o superba gradina si un lobby generos pentru conferinte.
Ambianta eleganta, imbinand decorul clasic cu dotarile moderne, va sta la dispozitie pentru ca seara nuntii sa aiba loc intr-o atmosfera de exceptie. Suita de saloane pe care o oferim este menita sa raspunda tuturor cerintelor sofisticate ale clientilor nostri si chiar sa depaseasca asteptarile acestora!
Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare.
Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.
Un vis sau o dorinta... posibilitatile de realizare sunt nenumarate!


Salon Las Vegas
170 locuri la mese, suprafata 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate de 170 de locuri la mese, Salonul Las Vegas este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se īmbină armonios īntr-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.
Salonul Las Vegas pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai īnalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon Miami
170 locuri la mese, suprafata 300 mp

Salonul Miami este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se īmbină armonios īntr-un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor memorabile. Cu o suprafață totală de 300 mp și o capacitate maximă de 170 de locuri la mese, salonul nostru răspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.
Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar cāteva dintre atuurile Salonului Miami. Pe lāngă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai īnalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu īn ultimul rānd, dorinţa de-a vă īmplini visul.

Salon Hollywood
300 locuri la mese, suprafata 500 mp

Cu o suprafață totală de 500 mp și cu o capacitate maximă de 300 de locuri la mese, Salonul Hollywood este locul unde stilul, luxul și rafinamentul se īmbină armonios īntr-un spațiu special conceput pentru organizarea unor evenimente memorabile.
Salonul Hollywood pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai īnalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon New York
150 locuri la mese, suprafata 300 mp

Cu o suprafață totală de 300 mp și cu o capacitate maximă de 150 de locuri la mese, Salonul New York oferă un spațiu special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare și, totodată, de clasă. Salonul New York este locul īn care stilul, luxul, rafinamentul și eleganța se īmbină armonios, transformānd un simplu eveniment īntr-unul memorabil.
Salonul New York pune la dispoziția clienților o cameră special echipată pentru miri și/sau invitați. Totodată, bucătăria proprie, echipată și utilată la cele mai īnalte standarde, va oferi clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.

Salon Chicago
100 locuri la mese, suprafata 220 mp

Cu o suprafață totală de 220 mp și o capacitate maximă de 100 de locuri la mese, salonul Chicagorăspunde tuturor clienţilor care ne aleg pentru evenimentul special din viaţa lor, cu o vastă experienţă organizatorică, atenţie sporită asupra tuturor detaliilor şi servicii profesioniste.
Ambianţa rafinată şi personalul prietenos sunt doar cāteva dintre atuurile Salonului Chicago. Pe lāngă acestea, ne recomandă o ofertă variată de meniuri, pentru toate gusturile şi bugetele, şi la cele mai īnalte standarde, suita de servicii complementare şi, nu īn ultimul rānd, dorinţa de-a vă īmplini visul.

Cortul Los Angeles
220 locuri la mese, suprafata 350 mp

Cu deschidere directă către American Garden și o suprafață de 350 mp, are o capacitate cuprinsă īntre 130 și 220 persoane (locuri la mese) și este locul ideal pentru o petrecere de vară, elegantă și rafinată.
Poate găzdui, de asemenea, și evenimente corporate (petreceri de firmă, lansări produse, gale, seminarii etc.) de pānă la 400 de persoane. Pune la dispoziția clienților bucătărie proprie, echipată și utilată la cele mai īnalte standarde, oferind clienților meniul potrivit oricărui tip de evenimente.


Personalul prietenos, profesionist si cu o vasta experienta organizatorica se va asigura ca evenimentul dumneavostra sa fie de exceptie si sa lase o impresie memorabila. Ne recomanda serviciile profesioniste personalizate, atentia genuina pe care echipa noastra o acorda detaliilor, atitudinea care reflecta valori bazate pe experienta in organizarea de evenimente de amploare. Pe langa ambianta rafinata, serviciile profesioniste personalizate si personalul prietenos, American Ballroom pune la dispozitia clientilor o oferta variata de meniuri, pentru toate gusturile si bugetele, pentru a satisface cele mai variate pretentii.
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!

Comentarii(0)

Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa aici pentru a te inregistra!


Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!