Furnizorul urmator Furnizorul anterior

Restaurante nunta: Ballroom Presidential

25857 afisari
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!
Contact
Te rugam sa ne spui ca ne-ai gasit pe Ghidul Miresei.
 • Bucuresti
 • Presidential Ballroom Pipera - Sos. Pipera nr. 48-50, Bucuresti

  Presidential Ballroom Militari - Str. Preciziei nr. 3, Bucuresti
Logo Ballroom Presidential
Detalii servicii
Restaurante nunta

Zona (pentru Bucuresti):

Militari

Amplasament:

La strada

Terasa/curte:

Fara terasa

Stil:

Clasic/elegant

Minim locuri:

60

Maxim locuri:

380

Meniu minim (in Euro):

Nespecificat

Bauturile spirtoase:

discutabil

Vinul/Apa/Sucurile:

discutabil
Descriere
Presidential Ballroom este un loc destinat exclusiv evenimentelor, de la seminarii si conferinte, pana la prezentari de moda sau nunti. Presidential Ballroom ofera, pe langa locatia rafinata si festinul culinar, intregul pachet de servicii de care aveti nevoie pentru a avea un eveniment unic.
Arhitectura deosebita impreuna cu serviciile noastre extraordinare, un design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde vor transforma evenimentul Tau intr-un Vis de neuitat.

Centrul de Evenimente Presidential Ballroom, situat in Bucuresti, cu o suprafata totala destinata organizarii evenimentelor de 2600 mp, impartita in 5 saloane cu o capacitate de la 60 pana la 380 de persoane, beneficiaza de toate calitatile necesare desfasurarii unor astfel de activitati: o generoasa parcare privata, un spatiu ultrafunctional si o echipa de profesionisti.

Salon Royal - Grandoare si somptuozitate
150-400 persoane, Pipera

Cu o suprafata totala de 550 mp si o capacitate de la 150 la 400 de locuri la mese si 700 locuri in picioare, salonul Royal este special conceput pentru organizarea evenimentelor de amploare si, totodata, de clasa, oferind o experienta de neuitat clientilor nostri.

Salon Glamour - Opulenta si stralucire
100-160 persoane, Pipera

Indiferent de ocazie, gama noastra de servicii complete si personalizate este menita sa transforme un simplu eveniment intr-unul memorabil. Salonul Glamour ofera o ambianta calda, rafinata si eleganta potrivita oricarui tip de evenimente, avand o suprafata totala de 260 mp, cu o capacitate de la 100 la 160 locuri la mese si 250 in picioare.

Salon Elegance - Eleganta si fast
140-270 persoane, Militari

Cel mai nou salon Presidential Ballroom, inaugurat in aprilie 2012, cu o suprafata de 420 mp, un decor rafinat si o capacitate de la 140 pana la 270 de persoane, salonul Elegance este cadrul potrivit oricarui tip de evenimente. Designul exceptional completat de facilitatile si serviciile oferite contribuie la unicitatea momentului organizat pentru clienti.

Salon Style - Stil si rafinament
50-100 persoane, Militari

Avand o suprafata de 200 mp, cu un design modern si o capacitate cuprinsa intre 50 si 100 de persoane, salonul Style este ideal pentru evenimente mai restranse, dar distinse. De la modern la clasic, de la social la coporatist, stilul salonului este adecvat oricarui gen de eveniment.

Salon Luxury - Lux si clasa
100-160 persoane, Militari

Cu o capacitate cuprinsa intre 100 si 160 de persoane, avand 240 mp, salonul Luxury este locatia in care stilul, luxul si rafinamentul se imbina armonios. Cadrul impecabil, personalul de exceptie si serviciile de cea mai buna calitate, sunt ingredientele care contribuie la organizarea unui eveniment social, corporatist sau familial de exceptie.
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!