Furnizorul urmator Furnizorul anterior
Restaurante nunta: Il Corso
|
|
Contact
Te rugam sa ne spui ca ne-ai gasit pe Ghidul Miresei.
-
http://www.ilcorso.ro
http:// - Georgiana Ariton
- 0788.692.146; 0740.190.267
- [email protected]
- Bucuresti
- Str. Alexandru Constantinescu f.n./Arcul de Triumf

Detalii servicii
Restaurante nunta
Zona (pentru Bucuresti):
Aviatorilor
Amplasament:
La strada
Terasa/curte:
Terasa
Stil:
Clasic/elegant
Minim locuri:
40
Maxim locuri:
150
Meniu minim (in Euro):
47
Bauturile spirtoase:
discutabil
Vinul/Apa/Sucurile:
discutabil
Descriere
"IL CORSO DEI TUOI CAPRICCI" (STRADA CAPRICIILOR TALE) Asta se doreste a fi restaurantul nostru.
Da, inca un restaurant cu specific italian. Ce ne deosebeste de restul?
In primul rand locatia. Situat in rondul Arcului de Triumf, de la oricare masa, aveti o superba priveliste (cu acesta), in special seara, cand Arcul este luminat.
Apoi calitatea ingredientelor folosite. Aici putem enumera cateva preparate care fac diferenta - de la o banala salata caprese, la care folosim mozarella di bufala, adusa din Italia odata pe saptamana, pana la pastele facute de casa cu faina de seimola (granno duro), la un veritabil Acetto balsamico di Modena stagionat.
Si daca tot vorbim de stagionat, sa nu uitam renumitele branzeturi italiene folosite in diverse sosuri - gorgonzolla, provolone, parmigiano reggiano, taleggio, caciocavallo. Si cum nu putem vorbi de bucatarie peninsulara fara sa amintim de fructe de mare si peste (proaspete binenteles), va recomandam "zuppa di pesce" intr-o reteta originala, dar si vestitul "risotto con nero di sepia" (rizotto cu cerneala de sepie).
Binenteles, toate aceste preparate, va sunt pregatite si servite de o echipa atent selectionata, a carei unica preocupare este buna dumneavoastra dispozitie.
Va dorim "Pofta Buna!".
Da, inca un restaurant cu specific italian. Ce ne deosebeste de restul?
In primul rand locatia. Situat in rondul Arcului de Triumf, de la oricare masa, aveti o superba priveliste (cu acesta), in special seara, cand Arcul este luminat.
Apoi calitatea ingredientelor folosite. Aici putem enumera cateva preparate care fac diferenta - de la o banala salata caprese, la care folosim mozarella di bufala, adusa din Italia odata pe saptamana, pana la pastele facute de casa cu faina de seimola (granno duro), la un veritabil Acetto balsamico di Modena stagionat.
Si daca tot vorbim de stagionat, sa nu uitam renumitele branzeturi italiene folosite in diverse sosuri - gorgonzolla, provolone, parmigiano reggiano, taleggio, caciocavallo. Si cum nu putem vorbi de bucatarie peninsulara fara sa amintim de fructe de mare si peste (proaspete binenteles), va recomandam "zuppa di pesce" intr-o reteta originala, dar si vestitul "risotto con nero di sepia" (rizotto cu cerneala de sepie).
Binenteles, toate aceste preparate, va sunt pregatite si servite de o echipa atent selectionata, a carei unica preocupare este buna dumneavoastra dispozitie.
Va dorim "Pofta Buna!".
Re: The president un...
Am fost de 2 ori acolo si am fost placut impresionat de fiecare data. Recomand pentru orice tip de[...]
Rochii de mireasa la...
Intra pe Malika Fashion[...]
Re: Ce faceti pentru a...
eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo
Re: Porumbei albi la...
si mie mi-ar placea
Citesti si ...