Buchete de mireasa: Tendinte 2009

22166 afisari

Buchet de mireasaPersonalitatea va defineste stilul. In ultimii ani, tot mai multi tineri au renuntat la nuntile traditionale in favoarea nuntilor tematice, care le pot defini cat mai bine personalitatea. 2009 se preconizeaza a fi anul celor indrazneti si inovatori. Florile acestui an vor fi mai pretioase, mai sofisticate, in culori indraznete si aranjamente avangardiste.
 
Culoare
Rosu, grena burgund, orange, mov sau chiar negru sunt culori ce castiga teren acest an in detrimentul suavului crem, roz sau alb.
 
Forma
Buchetele extravagante, cu flori rare si pretioase vor fi anul acesta preferatele mireselor. Se va renunta la formele clasice, optandu-se pentru cele prelungite, cu elemente razlete si asimetrice. Se va pastra o parte din accesorii - perlute, cristale, strasuri - care confera o stralucire discrete si unica buchetului, adaugand anul acesta o nota de urbanism prin folosirea accesoriilor metalice trefilate, cu precadere argintiu si aramiu.
 
Sortimente
Vedeta de necontestat a nuntilor acestui an este orhideea. Fie ea cymbidium, phalenopsis sau dendrobium, aceasta va conferi nuntii dv. distinctie si clasa. Desi trandafirii raman in topul preferintelor mireselor, calele, amaryllisul, orhideele sau combinatii ale acestora cu trandafiri, alaturi de accesorii bine alese vor creea aranjamente si buchete impresionante, unice, de neuitat.
 
Desigur, acestea sunt tendinte generale pe care designerii florali le preconizeaza pentru evenimentele anului 2009. Ca si in moda vestimentara insa, asa cum spuneam , personalitatea fiecaruia este cea care ne defineste si impune pana la urma stilul. Deci, sfatuiti de designeri - care sunt poate subiectivi , influentati de tendinte - care sunt in mod sigur trecatoare, important este ca florile alese sa va reprezinte cat mai bine, sa creeze o atmosfera de neuitat, pentru ca acest eveniment se doreste a fi unic in viata fiecaruia.

Articol realizat de Max Flowers

 



Taguri: flori decor

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(3.44/5, 9 voturi)

Comentarii(2)
aradaranjamente florale ...2009 Arad
http://video.aradon.ro/video/40437/petreceri-de-vis---2009---arad-wedding-exhibition
26 Februarie 2009, 10:57:45
sweety23Si eu am mers pe tematica
Mi-am facut o nunta f draguta si simpa, insa cocheta. N-am mai vrut traditionalele fuste pe scaune si atmosfera cu inimioare in spatele mesei mirilor.. Am vrut ceva care sa ma reprezinte pe mine. daca tot dau banii.

Eu sunt din Suceava si am avut noroc sa dau peste o tipa care e artista. M-a ajutat f mult. Are o firma de aranjamente si e noua in Suceava dar stie meserie. Bafta miresici!

Eu deja sunt o fericita!
09 Aprilie 2009, 05:00:02
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!