Care vor fi trendurile in machiajul mireselor pentru 2016

6798 afisari

Cele mai in voga trenduri in machiaj au fost dezvaluite nu doar in ceea ce priveste trendurile generale pentru 2016, dar si pentru cea mai asteptata zi din viata oricarei femei in care paseste pe podiumului unei noi vieti.

Pentru o nunta exceptionala si desigur, in trend, Katiusa Popovici

www.katiusapopovici.ro, make-up artist, iti dezvaluie care vor fi cele mai cautate machiaje in acest  an si ce stil ti se potriveste chiar tie.

„Reinterpretari ale unor stiluri de machiaj clasic, dar si naturalete inocenta, acestea sunt trendurile in make-up pt noul an. Machiajele sunt in 2016 indraznete si contrastante, deci, oricine isi poate gasi stilul anul acesta.

Asa cum in 2015, culoarea in mare voga a fost marsala, acum in 2016, avem deja doua culori stabilite de Institutul Pantone din New York.  Acestea sunt rozul cuart si albastrul seren (albastrul cerului).

In continuare iti voi spune cum putem sa introducem  aceste culori in  machiajul mireselor.

Tenul va fi obligatoriu proaspat, natural si luminos. Se accentueaza obrajii pentru a le da o stralucire rozalie. Fardul de obraz roz pal poate fi greu de purtat, asa ca alege o nuanta cremoasa cu particule sidefate, pentru a oferi obrajilor tai o stralucire roz, magulitoare.

Se pune accent si pe tenul stralucitor obtinut cu ajutorul iluminatoarelor, pudrelor si cremelor cu particule sclipitoare.

Pentru ochi, tonuri azurii, albastru electric, bleu celest dar si farduri in nuante de roz - acestea vor fi fara indoiala, nuantele preferate pentru machiaj in anul acesta.

In contrast avem si machiajul grafic, foarte accentuat cu buze nude, asa ca indiferent de fizionomie, fiecare isi poate gasi un stil personal care sa fie si in tendinte.

Privire grafica

In noul an, ochii se vor infrumuseta cu tot felul de elemente si codite grafice sau se va reinterpreta clasicul ”cat-eyes”. Atata timp cat linia de tus iese in evidenta, iar aceasta este cat mai groasa, abstracta si geometrica, atunci este in trend.
 
Smokey eyes nu iese din trend, dar si acesta va fi in 2016 intr-o alta interpretare, mai subtila, mai sofisticata si mai putin definita.
Privire grafica
Pentru buze

Dupa atatea nuante de rujuri inchise la culoare cum am avut in 2015, in sfarsit anul acesta putem fi in trend daca purtam pe buze, nuante de roz pal, care confera un aspect cald si apetisant. Daca esti o mireasa  mai indrazneata poti purta in 2016 si un ruj puternic in nuante de rosu care nu se va demoda niciodata.
Pentru buze
Sprancene groase cat mai naturale
 
Inca un stil preluat din trendurile de make-up in 2016, sprancenele groase sunt preferate si in cazul mireselor. Facute celebre de Audrey Hepburn, Elizabeth Taylor si Brooke Shields, sprancenele groase revin in tendinte in acest an.
Sprancene groase
Eu le prefer de fiecare data in favoarea celor  prea stilizate, care sterg din aspectul natural al fetei” 


Taguri: machiaj mirese sfaturi mirese sfaturi machiaj tendinte make-up make-up artist make-up machiaj

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!