Catalogul Ghidul Miresei, editia VI, lansat oficial la Targul Ghidul Miresei Februarie 2014

14156 afisari

Ei, si a inceput un an nou, plin de mari promisiuni si proiecte, in care visele a mii de cupluri de indragostiti asteapta cu nerabdare sa devina, in sfarsit, realitate! De unde stim noi asta?! Pentru ca pluteste in aer dragostea lor, a mireselor pe care le tinem mereu aproape, ghidandu-le pasii din umbra, pe drumul sinuos de la vis spre real, de la prima declaratie de dragoste pana la ultimul detaliu al nuntii! Credeti ca este o sarcina grea sau una usoara? Nici una, nici alta! Este pura magie!
 
Trebuie doar sa ai incredere in tine, in noi si Catalogul Ghidul Miresei iti va arata directia, tendintele, te va consilia in orice problema si te va ajuta sa iei cele mai bune decizii! Ti se pare ca suna ca-n povesti, nu-i asa?! Noi credem ca fiecare din noi reprezinta o adevarata poveste! Si ne-am propus ca tu sa fii cea mai frumoasa din ele!
 
De aceea, la fiecare editie venim cu noi si noi ipostaze ale vedetelor, cu nesfarsite colectii de rochii de mireasa si costume de ginere, bijuterii extravagante sau clasice, decoruri sic, saloane de top si tot ce mai este nevoie sa faci o nunta ca in povesti, nu-i asa?! Pentru ca la asta viseaza orice mireasa, de cele mai timide si delicate dintre noi, pana la cele vulcanice si pasionale!
 
Asa ca, de data asta, ne-am propus sa te suprindem cu o dubla ipostaza feminina a unui pictorial spontan, de atitudine, realizat intr-o locatie luxoasa, cu arhitectura impunatoare, de tip renascentist. De la blonda romantica si visatoare, cu aer fragil, de pe vremuri, la roscata temperamentala si provocatoare a zilelor noastre, pusa pe sotii, pare a fi o distanta imposibil de parcurs intr-o singura zi si intr-un singur loc. Si totusi, noi am indraznit sa o facem: le-am asezat una langa cealalta, le-am imbracat in cele mai ravnite rochii de mireasa, pe stiluri diferite sau asemanatoare, le-am pozat impreuna si apoi separat, pentru ca tu sa compari, sa decizi, sa alegi...
 
Deci, emotie pura sau pasiune vulcanica?! Sa fie aceasta adevarata dilema a femeii de azi?! Oare cele doua ipostaze nu reprezinta, de fapt, yin-ul și yang-ul despre care curge atata cerneala in secolul XXI, al marilor crize si transformari prin care trece continuu feminitatea?!
In cautarea imaginii perfecte, intr-o nesfarsita concurenta cu femeia de langa noi, ne temem de simplitate si cultivam spectaculosul, ca pe unica solutie a iesirii din anonimat. Dar oare poate fi ceva mai spectaculos decat iubirea?! Pe aripile ei ajungem atat de sus, incat putem tine soarele intr-o mana si luna in cealalta, intreg universul fiind intr-un echilibru perfect.
Cu conditia, desigur, sa nu privim niciodata in jos...
 
Mirela Lungu - Editorialist Ghidul Miresei
 
Editia a VI-a a Catalogului Ghidul Miresei a fost lansata oficial in deschiderea Targului de Nunti Ghidul Miresei, vineri 21 februarie 2014, in Cupola Romexpo Bucuresti.  


Taguri: revista revista nunti catalog

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!

Alte Articole
Top sfaturi pentru alegerea, purtarea si... ignorarea accesoriilor pentru rochii de mireasa

Exista o desavarsire subinteleasa in imaginea unei[...]

Comunicat de presa

01.08.2021 Colosseum Media Events SRL cu sediul in[...]

Comunicat de presa

Standard Marketing SRL cu sediul in Municipiul[...]

vezi si alte articole