Ce invitatii alegi in 2015?

9411 afisari

Invitatia de nunta este cartea de vizita a evenimentului, iar alegerea ei este destul de complicata mai ales cu atatea optiuni pe piata. Inca din prima clipa in care o imanati invitatiilor, aceasta va contura viziunea voastra asupra evenimentului, atmosfera si bineinteles formalitatea lui.
Mai mult ca in ultimii ani, in 2015 nuntiile tematice iau amploare, iar aici aveti o infinitate de optiuni. In cazul in care nu aveti o tematica anume recomandarea specialistilor, este aceea de a va alege o paleta coloristica, pe care sa o adaptati modelului preferat.

Pentru anul 2015, Design by Clarice va propune urmatoarele modele, toate realizate pe cartoane speciale, care vor aduce un plus de originalitate si un start fabulos al nuntii voastre.

Pentru nuntiile de primavara/vara urmatoarele invitatii reprezinta o alegere inspirata, mai ales daca doriti sa iesiti din sfera clasicului, sa adoptati o varianta mai jucausa, de ce nu, boema.
Iar pentru aceia dintre voi, pentru care eleganta primeaza, am creat aceste invitatii pe cartoane speciale, accesorizate cu fundita, potrivite pentru cele mai sofisticate evenimente. In ton cu aceste invitatii de nunta se pot crea restul accesoriilor, toate fiind concepute exact pentru nevoile fiecaruia de catre designerii nostri.
Si cum sezonul nuntiilor deja a inceput, iata cateva din alegerile clientiilor nostrii, care si-au ales pentru tema nuntii un stil vintage, rustic, floral dar si combinatia vintage-modern care cu siguranta vor impresiona invitatii.

Mai multe modele si detalii puteti gasi pe site-ul nostru: www.designbyclarice.ro


CONTACT:
Tel: 0771 458 872
E-mail: [email protected] 


Taguri: invitatii/marturii invitatii invitatii nunta invitatii 2015

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!