Descopera noile costume de mire din colectia Gentlemen`s Corner 2016-2017!

6240 afisari

Pentru a obtine o prezenta impecabila in orice ocazie, cel mai important lucru il reprezinta pentru orice gentlemen alegerea unui tinute potrivite.

Iar cand vorbim de propria nunta, atentia pentru alegerea vestimentara trebuie sa fie mai sporita ca oricand.
Descopera noile costume de mire din colectia Gentlemen`s Corner 2016-2017!
Sacou Gentlemen`s Corner
Tocmai de aceea, specialistii Gentlemen`s Corner au acordat dintotdeauna o atentie deosebita costumului de mire, asigurandu-se ca acestea respecta toate standardele de calitate ce ofera garantie unei prezente fara cusur.

Orice mire isi doreste sa arate de neuitat in seara nuntii, dar acest lucru se poate obtine numai respectand regulile de aur ale unei tinute de ceremonie: ce tip de camasa se potriveste la smoking, cand se foloseste papionul si cand cravata, ce trebuie sa avem in vedere cand alegem culoarea unui costum, sunt tot atatea intrebari ce isi gasesc imediat raspunsul potrivit de la consilierii Gentlemen’s Corner.
Sacou Gentlemen`s Corner
Spre exemplu, alegerea unui costum de mire lucrat dintr-o stofa fina in nuanta "Midnight Blue" poate reprezenta o buna oportunitate pentru a scoate in evidenta rafinamentul, prestanta.

De asemenea, costumele de ginere  “Ambassador”  din noua colectie Gentelemen’s Corner , sunt special croite pentru a se combina cu camasile de ceremonie tesute din cel mai fin bumbac egiptean.
Sacou Gentlemen`s Corner
Pantofii sunt un detaliu care poate face diferenta intr-o astfel de situatie, tocmai de aceea Gentlemen’s Corner va pune la dispozitie colectia Barker- traditie englezeasca de mai bine de 100 de ani Propria nunta reprezinta prilejul pentru fericitul mire de a se bucura de eleganta, rafinamentul si distinctia unei tinute pe masura, create special pentru el. Optand pentru colectiile de ceremonie Gentlemen’s Corner , aveti garantia unei croieli impecabile, care imbina regulile traditionale cu cele mai noi tendinte ale modei masculine.
Sacou Gentlemen`s Corner
Tinutele Gentlemen’s Corner  transforma orice eveniment intr-un moment unic, de neuitat, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru toti cei prezenti care va sunt alaturi.
 
www.gentlemenscorner.ro
Telefon: 0213107043; 0729907934
Email: [email protected]


Taguri: costume mire costume barbati colectia costume de mire sacou mire sacou

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!