Machiaj de mireasa: Tendinte noi 2010/2011

12038 afisari

machiaj ana cucutaNoile tendinte in machiaj 2010/2011 propun culori aprinse pentru buze, insa acestea nu se potrivesc oricarei tipologii faciale. De aceea trebuie sa iei in calcul cateva detalii importante pentru realizarea unui machiaj corect care sa iti aduca rezultatul dorit - un look superb!

Fiecare femeie este speciala, fiecare are o trasatura care ii defineste personalitatea si o pune in valoare; intr-un machiaj tocmai acele trasaturi trebuie puse in evidenta.
 
Buze subtiri
Daca buzele tale sunt subtiri sau asimetrice, sigur nu ele sunt centrul atentiei si nu este recomandat sa folosesti nuanate aprinse pentru a le colora. Opteaza pentru o nuanta mai pala, mai naturala cu luciu pentru a crea efectul de volum si vino in completarea imaginii perfecte prin evidentierea ochilor.

Nu-ti fie teama sa-i pui in evidenta, nu te teme de culori si nici de o privire intensa. Foloseste nunate contrastante culorii ochilor tai, pentru a-i face sa vibreze. Tine cont insa de morfologia lor: daca sunt apropiati foloseste jocul de lumini si umbre pentru a-i departa, o culoare deschisa in unghiul intern iti va schimba privirea complet. In timp ce pentru ochii departati foloseste nuante mai inchise in unghiul intern tocmai pentru a-i apropia si un fard mai deschis pe restul pleoapei.

Daca ochii tai sunt descendenti, prin machiaj urmareste ridicarea formei lor. Tot ce trebuie sa faci este sa depasesti coltul extern al ochiului prin fard de pleoape sau cu ajutorul creionului contur, folosind o nuanta mai inchisa de fard. In timp ce pentru ochii ascendenti procedura este tocmai inversa.

Pentru ochii mici, defineste conturul exterior al ochilor, astfel, acestia vor parea mai alungiti, mai mari. Alege nuante deschise pentru fardul de ochi. Daca ai ochii mari, incearca sa nu ii maresti si mai mult prin machiaj, trebuie sa eviti nuantele prea deschise si pe cele sidefate.
 
Buze groase
Buzele groase sunt un punct de atractie si capateaza atentia tuturor privirilor, asa ca nu ezita sa le „dai viata” folosind culori de ruj indraznete, in timp ce pentru ochi vei aplica un machiaj delicat. Daca totusi vrei sa-ti pui ochii in evidenta, alege pentru buze nuante mai naturale. Daca iti place sa fi extravaganta si indrazneata poti sa optezi pentru un machiaj intens atat pentru buze cat si pentru ochi, insa, Nu exagera! totul trebuie sa fie cu bun gust.
 
Sfat de final
Nu neglija sanatatea buzelor tale: inainte de a aplica rujul, foloseste o baza hidratanta, si exfoliaza-le frecvent pentru a scapa de celulele moarte. Buzele tale vor deborda de sanatate si vor fi scoase in evidenta intr-un mod cat mai natural cu putinta. Un gloss transparent, intins peste ruj, fara a depasi conturul buzelor, le va da stralucire si volum. Gloss-ul creeaza chiar si buzelor mai subtiri impresia de buze pline.
 
Articol si imagini realizate de Ana Cucuta - make-up artist
machiaj ana cucuta
machiaj ana cucuta
machiaj ana cucuta
 
 
 
machiaj ana cucuta
machiaj ana cucuta
machiaj ana cucuta
 

 


Taguri: make-up machiaj mirese beauty

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!