Rochii de mireasa - tendinte 2011

20397 afisari

Rochie Jasmine IsadorableIn perioada 12-14septembrie, s-a desfasurat la Harrogate, UK, cea mai mare expozitie de rochii de mireasa. Pentru a fi la zi cu tendintele pentru miresele anului care se apropie, Isa’dorable a fost la locul faptei. Am vazut sute de modele de rochii de mireasa, de ocazie, accesorii si pantofi - un targ excelent organizat, cu singura mentiune ca ar fi fost minunat sa fi durat mai multe zile. Nu ma mai saturam de frumusetea rochiilor din jur.

De mare exceptie a fost show-ul de prezentare a colectiilor de mireasa si a celor de ocazie. Un spectacol fabulos, unde cu siguranta cei care defilau nu erau doar manechini de profesie, ci si dansatori. Luminile, muzica si decorul au completat perfect show-ul, dovedind profesionalismul organizatorilor.

Tendinte

Si pentru ca, din pacate, nu am putut face si fotografii la show-ul de prezentare, deci nu va pot satisface vizual curiozitatea, va voi impartasi cateva dintre tendintele anului 2011:

Volanele – stratificari de volane din tul sau organza, lucrate minutios, accentuand doar o parte a rochiei sau compunand toata fusta si trena rochiei

Anii '50 – daca anul trecut se strecurau discret printre celelalte modele, rochiile scurte, peste genunchi, tipice stilului chic al anilor '50, isi croiesc un drum clar si sigur catre miresele anului 2011.

Aplicatii florale – Florile raman la putere si anul acesta indiferent de tipul sau materialul rochiei.

Asimetrii – fie ca este vorba despre un umar gol sau despre margini inegale ale rochiilor, asimetriile sunt in top.

Funde colorate – o pata de culoare aduce un plus de prospetime rochiei de mireasa. Si, la urma urmei, de ce nu ar fi albastrul (purtat in mod traditional pe dedesubt, la jartea) chiar la vedere, printr-o frumoasa panglica de culoarea cerului care sa dea unicitate rochiei tale? Mai mult ca niciodata culorile trec bariera clasicei rochii albe, in moda mireselor moderne.

Dantela, pentru mireasa distinsa, si materialele fluide ale rochiilor tip zeita greceasca sunt si ele pe lista tendintelor anului ce se apropie in graba.

Noi ne-am facut temele si am adus la Isa’dorable o gama larga de modele pentru 2011, pentru ca fiecare mireasa sa-si gaseasca ROCHIA. Te asteptam cu drag la magazinul din Bdul Barbu Vacarescu nr 3, pe site-ul www.isadorable.ro si la numarul de telefon 0722 501 547 pentru programari si informatii.



Taguri: rochii de mireasa rochii de ocazie

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(5/5, 4 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!