Politica de Confidentialitate si Protectie a datelor cu caracter personal aplicabila Site-ului Ghidulmiresei.ro

Prezenta Politica de Confidentialitate stabileste modalitatea in care toate datele, inclusive datele cu caracter personal pe care STANDARD MARKETING le colecteaza de la viitorii miri sau furnizorii sai sau pe care acestia le furnizeaza, vor fi prelucrate de catre STANDARD MARKETING.
Va rugam sa cititi cu atentie prezenta Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal. In cazul in care nu sunteti de acord cu prevederile acesteia, va rugam sa nu va creati cont de utilizator pe Site si sa nu va inscrieti la concursurile Ghidul Miresei pe platforme media, adica sa nu ne furnizati date cu caracter personal. Devenind utilizator ghidulmiresei.ro si/sau participand la concursurile noastre, vom considera ca ati acceptat Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal a STANDARD MARKETING SRL.
In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, precum si a Regulamentului European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, STANDARD MARKETING S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori un colaborator.
STANDARD MARKETING S.R.L. se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.ghidulmiresei.ro sau in mediile Ghidul Miresei (facebook, instagram, twitter, pinterest, youtube si google+), asa cum prevad dispozitiile legale de mai sus.
Inainte de a ne oferi date cu caracter personal prin accesarea site-ului ghidulmiresei.ro, vi se va solicita acceptarea in mod expres a prevederilor Politicii de de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal, iar prin acceptarea acesteia sunteti de acord cu prelucrarea si colectarea Datelor cu Caracter Personal de catre STANDARD MARKETING, astfel cum este descris in prezentul Document.
6.1. STANDARD MARKETING prelucreaza Date cu Caracter Personal, pe paginile Site-ului, numai cu acordul voluntar al Membrului sau Furnizorului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract publicitar, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la produse si servicii;
• trimiterea de newslettere si / sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);
• trimiterea de notificari, inclusiv in ceea ce priveste modificarile aduse setului nostru de Termeni si Conditii;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntar exprimata si liber consimtita;
• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
• participarea la un concurs sau promovare sponsorizata sau organizata de STANDARD MARKETING sau de catre un tert in numele nostru;
• scopuri statistice si de marketing (publicitate).

De asemenea, STANDARD MARKETING mai prelucreaza date cu caracter personal si in temei contractual, in scopuri legitime sau pentru a-si indeplini obligatiile legale.
Prin crearea Contului, fiecare Membru sau Furnizor si-a exprimat consimtamantul ca STANDARD MARKETING sa colecteze si sa prelucreze Datele acestuia cu Caracter Personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Membru sau Furnizor isi poate exercita oricare din urmatoarele drepturi, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
• a) Dreptul de acces inseamna ca aveti dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram datele cu caracter personal care va privesc si acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele;
• b) Dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea atunci cand datele sunt inexacte sau incomplete;
• c) Dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat) inseamna ca aveti dreptul de a solicita sa va stergem datele cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazurile prevazute de lege;
• d) Dreptul la restrictionarea prelucrarii inseamna marcarea datelor personale stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora, in situatiile prevazute de lege;
• e) Dreptul la portabilitatea datelor se refera la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic;
• f) Dreptul la opozitie vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului;
• g) Dreptul de a va retrage consimtamantul cu privire la acele date care au fost prelucrate in baza consimtamantului anterior;
• h) Dreptul de a depune o plangere la noi sau in fata unei autoritati de supraveghere;
• i) Dreptul de a fi notificat in caz de incalcari privind securitatea datelor.
In virtutea inregistrarii voluntare pe Site-ul Ghidul Miresei sau a accesarii (comandarii) produselor / serviciilor Ghidul Miresei, Membrul sau Furnizorul este de acord cu (isi manifesta consimtamantul pentru) prelucrarea Datelor cu Caracter Personal de catre STANDARD MARKETING SRL in propriul sistem informatic, atat manual cat si automat, in scopurile enuntate la punctul 6.1, in conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr.677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale si cu prevederile Regulamentului European nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date. Daca Membrul sau Furnizorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Standard Marketing Srl, acesta are dreptul de a nu utiliza Site-ul si de a nu oferi companiei noastre date cu caracter personal.
Oricare Membru sau Furnizor are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre STANDARD MARKETING SRL a unei cereri scrise, datata si semnata pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata, prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.
Oricare Membru sau Furnizor are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre STANDARD MARKETING a unei cereri intocmita in scris, datata si semnata, prelucrarii datelor care o vizeaza in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
6.2. Alte scopuri in care pot fi procesare datele cu caracter personal
STANDARD MARKETING SRL poate sa colecteze si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la Site si pot fi folosite de catre Ghidul Miresei pentru a imbunatati serviciile oferite Membrilor sau Clientilor sai, sau cu scop statistic. Aceste date mai pot fi folosite si in cazul in care sunt incalcate prevederi ale prezentului Document, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Membrului / Furnizorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura pentru STANDARD MARKETING SRL si / sau al tertilor cu care acesta are contracte de parteneriat in acel moment.
De asemenea, Standard Marketing Srl poate utiliza sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispozitie pe Site sau platforme social media Ghidul Miresei, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil si alte date legate de preferintele si comportamentul viitorilor miri; Standard Marketing poate intocmi studii de satisfactie a Clientilor privind serviciile conexe ale acesteia. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferintele Clientilor sai si pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile Clientilor Ghidul Miresei. Clientul poate oferi intotdeauna astfel de date in mod voluntar si poate renunta in orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.
6.3. Clientul are dreptul de a se opune in limitele prevazute de art. 2.8, colectarii datelor sale personale si de a solicita stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul manifestat pentru document, renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune - interese.
6.4. Pentru exercitarea drepturilor conform art. 6.3, Furnizorul sau Membrul se va adresa STANDARD MARKETING, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in cadrul art. 5.3.
6.5. Folosindu-se de formularele disponibile pe Site, Furnizorul sau Membrul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
6.6. In cazul in care Furnizorul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si / sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale Asseco See Srl  prin solutia integrata Ingenico E-payments.
Asseco See Srl si Danubius Exim SRL (PayU) functioneaza ca un centru de procesare a datelor si de legatura intre emitentii de carduri, comercianti acceptatori de card si Clienti utilizatori de carduri.
Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
6.7. STANDARD MARKETING nu solicita si nu stocheaza in nici un fel informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online. Exceptie de la aceasta prevedere va face cazul in care ne veti furniza detaliile contului dumneavoastra bancar pentru o rambursare in cazul returnarii produsului, caz in care vom colecta si prelucra aceste date.
6.8. Politica de Confidentialitate STANDARD MARKETING se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client (Furnizor) sau Membru exclusiv pe Site si mediile Ghidul Miresei. Standard Marketing nu raspunde pentru Politica de Confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara Site-ului.
6.9. STANDARD MARKETING se obliga sa foloseasca datele colectate apartinand Clientului / Membrului exclusiv in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului / Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
6.10. Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul / accesarea / vizualizarea / etc., este solicitata in baza legii de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare.
6.11. Procesatorul / procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre STANDARD MARKETING are(au) dreptul de a accesa / vizualiza orice tip de date / documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.
6.12. STANDARD MARKETING garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.13. STANDARD MARKETING garanteaza pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.
6.14. Datele colectate de STANDARD MARKETING de la Membrii sau Clientii sai pot fi prelucrate in, transferate in si / sau stocate intr-o locatie din interiorul Spatiului Economic European.
6.15. Site-ul Ghidul Miresei poate contine in decursul timpului, linkuri catre si de la siteuri ale unor terte parti producatori si distribuitori, agentii de publicitate, furnizori de servicii de plata sau platforme social media, cum ar fi Facebook, Google sau Twitter. Daca urmati un link catre oricare dintre aceste siteuri, va rugam sa retineti ca aceste siteuri au propriile politici de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal si ca STANDARD MARKETING nu isi asuma responsabilitatea pentru politicile acestora sau practicile puse in aplicare de catre acesti terti. Va rugam sa verificati aceste politici inainte de a trimite date acestor siteuri.
6.16. STANDARD MARKETING nu isi asuma nici o raspundere daca un Membru sau Client, este indus in eroare de catre terti neautorizati care se prezinta drept reprezentanti ai STANDARD MARKETING. Va rugam sa ne informati indata daca aflati de un astfel de comportament din partea unui tert.
Prezenta Politica de Confidentialitate si prelucrarea a datelor cu caracter personal, precum si toate aspectele aparute sau legate de acesti termeni si de contractul la distanta incheiat vor fi reglementate de legea tarii asa cum se indica mai jos. Instantele si autoritatile de protectie ale Romaniei au competenta exclusiva in solutionarea litigiului, care ar putea aparea din sau in legatura cu aceasta Politica de Confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal. Astfel, legislatia aplicabila si jurisdictia in materie este cea a Romaniei, fiind aplicabile deopotriva normele in materie de la nivelul Uniunii Europene.
 
Modalitati de colectare de date cu caracter personal
Datele cu caracter personal vor fi colectate prin urmatoarele modalitati:
• prin formulare de abonare si inregistrare de pe site-ul ghidulmiresei.ro si targulghidulmiresei.ro
• intermediul targurilor si concursurilor Ghidul Miresei prezente pe canalele social media Ghidul Miresei

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
STANDARD MARKETING poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:
• realizarii de rapoarte / analize;
• realizarii de informari in scopuri proprii;
• publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de STANDARD MARKETING

Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Formatia BELLA BAND -...

Nu obisnuiesc sa fac reclama negativa insa mi-ar parea foarte rau sa stiu ca formatia BELLA BAND a mai[...]

EVITATI!!!

Nu obisnuiesc sa fac reclama negativa insa mi-ar parea foarte rau sa stiu ca formatia BELLA BAND a mai[...]

Re: fotograf nunta...

Fotografie creativa impreuna cu Soulseeker, fotograf de nunta, fotograf cununie civila, fotograf botez[...]

Corvaris Events

De curand au renovat intreg localul. Au 2 saloane: - unul de maxim 80 de persoane - unul de maxim 110[...]

DJ Gabi - Un DJ Serios...

L-am cunoscut pe Gabi în urma cu 5 ani la recomandarea unor prieteni Aveam nevoie de DJ pentru[...]