5 tendinte pentru costumul de nunta in 2018

6715 afisari

Daca esti in toiul pregatirilor pentru nunta, cu siguranta iti cauti o tinuta in care poti sa te misti in voie pana dimineata si sa ai o aparitie in tendinte in acelasi timp. Ceremonia si petrecerea de nunta sunt evenimente unice in viata ta, asa ca cei de la Tudor Tailor ne povestesc in acest articol cate ceva din experienta lor la ce aleg mirii sa poarte si ne propun cele mai actuale tendinte pentru 2018.
 
Colecția Ceremonie Tudor Tailor

1. Clasicul Black Tie

Black tie nu va fi niciodata o tendinta in sine, pentru ca acest concept defineste clasicul in adevaratul sens. In Romania, cea mai mare parte a mirilor prefera smochingul negru, clasic. In unele cazuri, acestia aleg nuante de navy sau albastru inchis, insa tinuta mentine o tenta clasica.
Daca iti doresti o tinuta cu care sa nu dai gres, alege aceasta tinuta black tie. Este cea mai recomandata pentru costumul de mire. Daca vrei sa reinterpretezi acest look clasic care nu se va demoda niciodata, poti opta pentru un smoching in alta culoare, cum ar fi visiniu.
Costum Clasicul Black Tie, Tudor Tailor

2. Costumul din trei piese de culori diferite
Mirii incep sa iasa din zona de confort si se indreapta catre tinute formate din trei piese vestimentare (pantalon, vesta si sacou). In ultimii ani, observam o tendinta catre luxury, insa nu catre luxul acela formal, ci catre o varianta mai „permisiva”. Mirii abordeaza trendul luxury, insa adopta un stil modern in materie de culori, imprimeuri si modele de croi.

Pentru ca barbatii sunt deja consumatori de fashion in mod regulat, nici nunta lor nu este mai prejos. De aceea au aparut mai multe cerinte de tinute in culori aprinse precum movul, verdele, visiniu sau grena.
In materie de stil, mirii aleg din ce in ce mai des sacou si vesta intr-o culoare contrastanta. 
Costumul din trei piese de culori diferite, Tudor Tailor
 
3. Catifeaua - cel mai popular material pentru sezonul rece
Daca te casatoresti in septembrie - octombrie, in voga este acum catifeaua. Un sacou din acest material gros face cu siguranta diferenta.
Catifeaua are o prestanta pe care lana nu o poate oferi, este un material regal. Mirii aleg de obicei visiniul si verdele pentru astfel de sacouri, insa nici albastrul sau clasicul negru nu este ignorat.
Catifeaua - cel mai popular material pentru sezonul rece, Tudor Tailor

4. Accesoriile indraznete: Butonii pretiosi si Papionul self-tie
Daca adopti o tinuta clasica, atunci e musai sa porti un papion self-tie. Pentru un astfel de eveniment important, adauga si o pereche de butoni speciali, diferiti de clasicii butoni de manseta. alege sa porti o pereche de butoni care se aplica si la nasturii de la pieptul camasii. astfel, obtii un look foarte pretios.
Daca vrei un look mai putin formal, alege o cravata colorata, care sa dea viata intregii tinute.
Accesoriile indraznete: Butonii pretiosi si Papionul self-tie
 
5. Nasii, socrii si cavalerii de onoare - barbatii care joaca un rol important la nunta
La nunti, invitatii aleg sa ramana in umbra, pastrand un look clasic. Chiar si nasii sau cavalerii de onoare aleg albastrul navy, negrul si imprimeuri foarte fine: dungi elegante sau carouri foarte subtile.
Zona celorlalti domni invitati la nunta ramane destul de neutra si clasica. De regula, nu se pune presiune pe tinuta acestora, pentru a nu concura in vreun fel cu mirele. Varsta influenteaza din nou alegerea, pentru ca dupa 40+ se preteaza un look mai sobru - vorbesc aici despre socrii si nasi. Daca ar fi sa vorbesc despre o tendinta, acestia aleg foarte multe nuante de albastru, costume din doua piese - ambele din aceeasi tesatura, iar accesoriile sunt de obicei cele mai simple, ca sa nu atraga atentia si sa fie clasice, sa arate emblematic si dupa ani de la momentul in care au fost fotografiati”, ne spune Eduard Ghirca, Personal Fashion advisor Tudor Tailor.
Nasii, socrii si cavalerii de onoare - barbatii care joaca un rol important la nunta

Consultantii vestimentari de la Tudor Tailor sunt specializati in a crea tinute made to measure pentru gentlemeni, iar echipa lor ofera o experienta inedita fiecarui domn care le paseste pragul.
 
CONTACT:
Telefon: 0740 513 165
Email: [email protected]


Taguri: costume ceremonie colectie de costume ceremonie Tudor Tailor butonii smoching costum de mire cavalerii

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!

Alte Articole
Top sfaturi pentru alegerea, purtarea si... ignorarea accesoriilor pentru rochii de mireasa

Exista o desavarsire subinteleasa in imaginea unei[...]

Comunicat de presa

01.08.2021 Colosseum Media Events SRL cu sediul in[...]

Comunicat de presa

Standard Marketing SRL cu sediul in Municipiul[...]

vezi si alte articole