Descopera colectiile Alice Design 2016

8025 afisari

Farmecul unui eveniment special, al unor clipe inedite petrecute alaturi de cei apropiati, trebuie completat cu o tinuta pe masura! Fii frumoasa si unica in astfel de momente magice, straluceste prin rafinament si eleganta: alege rochiile Alice Design din noile colectii pregatite pentru anul 2016!

Viitoarele mirese sau iubitoarele de rochii de seara si cocktail cu siguranta au auzit de atelierul Alice Design. Este un atelier elegant si cochet, vibrant, pe care il gasesti pe Calea Mosilor la numarul 100 din Bucuresti. Alice este cea care in 2011 a pus bazele acestei afaceri, care s-a dezvoltat in scurt timp si a devenit un nume important in materie de rochii de seara  si rochii de mireasa. In spatele succesului de care se bucura se afla o echipa pasionata de designeri, consilieri si croitorese care, dupa cum declara ea, „urmareste si analizeaza constant trendurile, cerintele  clientelor,  materialele si designul modelelor”.

Dar sa revenim la rochite! Atat rochiile de seara cat si cele de mireasa se remarca prin croiala impecabila, calitatea materialelor, dar mai ales prin caracterul unic pe care il are fiecare rochie! Despre acestea,  Alice vorbeste cel mai bine: „Rochiile create in atelierul nostru nu fac parte din categoria rochiilor produse in serie mare, si lucram cu aplicatii si materiale care nu se gasesc pe piata in cantitati mari, pentru a putea oferi fiecarei cliente unicitate. Fiecare rochie are un caracter unic, chiar daca este vorba de mini-serie, un mic detaliu face diferenta. Modelele in editii limitate sunt lucrate in marimi standard, dar se pot ajusta in functie de preferinele clientelor. Daca se doreste personalizarea unei rochii, se pleaca de la o schita pe care se stabilesc toate detaliile dorite, iar materialele se aleg impreuna cu clienta, in functie de preferintele ei.  Toate detaliile ce tin de dantela, aplicatii,  broderie, sunt lucrate manual.

Fie ca esti viitoare mireasa sau esti invitata la o ocazie speciala incearca rochiile Alice Design si
vei straluci cu siguranta.

Eva 2016
Rochii de Mireasa Alice Design
Alice descrie colectia astfel: „Rochiile care fac parte din noua colectie de rochii de mireasa sunt subilime! Rochii usoare, fluide (chiar daca e vorba si de modelele tip printesa), materiale fine, captuseala naturala, tull englezesc si matase 100% naturala. Mi-am dorit sa fie simpla si delicata, dar in acelasi timp interesanta, cu rochii extravagante lucrate din materiale rafinate si usoare care pot fi purtate de oricine, indiferent de varsta.
Rochii de Mireasa Alice Design
Rochiile de tip printesa au corsete foarte bine intarite care ofera o sustinere foarte buna la sani, dar in acelasi timp pentru doamnele mai putin ‘dotate’ ofera volum. Rochiile tip empire sunt create pentru a putea fi purtate de o viitoare mireasa insarcinata si ofera lejeritatea dorita, dar avem si busturi cu talie bine evidentiata pentru a subtia si oferi ideea unui mijloc micut. Rochiile tip sirena au o linie fluida care poate pune in valoare si o persoana mignona, dar si una mai inalta.
Rochii de Mireasa Alice Design
Amour 2016

Noua colectie de rochii de seara te va purta cu gandul la romantism si senzualitate. Despre ele, Alice spune: „Materialele fluide completate de broderii fine, catifeaua incununata de stralucirea paietelor creaza un echilibru fin intre timid si indraznet“.
Colectia Amour include atat rochii lungi, elegante, specifice pentru un eveniment deosebit de seara, dar si modele de cocktail, mai scurte si potrivite pentru un eveniment de zi! Sa-ti prezentam cateva!
Rochii de Seara Alice Design
Rochia de seara Amour 61 este eleganta, cu o croiala care iti va pune in valoare silueta. Culoarea puternica, dar si combinatia placuta dintre dantela si jerse, te vor ajuta sa atragi toate privirile la orice eveniment! Este alegerea perfecta pentru o femeie care vrea sa aiba o aparitie stilata la un eveniment pe masura!
Rochii de Seara Alice Design
Amour 38 se potriveste unei femei indraznete, care vrea sa impresioneze prin senzualitate si curaj. Tull-ul cu buline confera rochiei o nota deosebita, iar negrul nu se demodeaza niciodata si este mereu asociat unei aparitii elegante.
Rochii de Seara Alice Design
Rochia de cocktail Amour 54 este fermecatoare si radiaza un aer romantic, angelic. Baza nude se combina armonios cu dantela de tip Chantilly si tull-ul. In plus, spatele semi-decupat este elementul ce confera look-ului tau si o nota jucausa, usor indrazneata, in contrast placut cu imaginea generala „cuminte” a rochiei.
Rochii de Seara Alice Design
Rochia de cocktail Amour 16 este alegerea perfecta pentru o aparitie wow. Combinatia de pene de cocos, dantela, tull si paiete impreuna cu nuanta puternica de rosu,  te va ajuta in crearea unui look atat senzual,  cat si stilat. Purtand aceasta rochie vei fi remarcata din prima clipa!

Acestea sunt doar cateva din rochiile fermecatoare si elegante ale colectiei Amour 2016. Poti gasi mai multe pe site-ul atelierului, la adresa www.alice-design.ro, sau in showroom-ul Alice Design, aflat pe Calea Mosilor la numarul 100. Diversitatea modelelor poate fi o provocare, insa indiferent ca optezi pentru un model senzual, indraznet, sau unul romantic,  te vei bucura de un look elegant, intr-o rochie croita special pentru tine din cele mai bune materiale!


Taguri: rochii de ocazie rochii mirese rochii de seara rochii de mireasa rochii mireasa rochie mireasa rochii rochie de seara tendinte rochii mirese modele rochii de mireasa colectie rochii de mireasa colectie rochii de mireasa 2016 rochii de mireasa 2016 rochii de seara 2016

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!