Fii o mireasa in trend! Afla care sunt tendintele anului 2019!

3664 afisari

Ziua nuntii este fara doar si poate cea mai importanta din viata unei femei! Odata cu cererea in casatorie fiecare femeie viseaza la momentul in care va straluci in rochia de mireasa. Daca ai planificat deja nunta, dar inca nu ai ales creatia pe care o vei purta, te poti inspira din tendintele anului 2019 prezentate deja pe marile podiumuri de moda.
 
Rochia de mireasa minimalista
Rochia de mireasa minimalista
Nunta regala a Printului Harry cu actrita Meghan Markle a fost o sursa de inspiratie chiar si pentru marii designeri care propun pentru noul sezon rochii de mireasa minimaliste. Acestea se potrivesc perfect miresei conservatoare care isi doreste eleganta si rafinament prin simplitate si bun gust.

Rochia de mireasa cu aplicatii stralucitoare sau 3D
Rochia de mireasa cu aplicatii stralucitoare sau 3D
Daca vrei sa fii o mireasa luxurianta, creatiile stralucitoare, accesorizate cu pietre, paiete, cristale sau aplicatii 3D pot fi alegerea ideala. Se crede ca acestea vor fi cele mai cautate modele in 2019. Aplicatiile se pot regasi atat pe o rochie tip printesa cat si pe una tip sirena.

Rochia de mireasa cu buzunare
Rochia de mireasa cu buzunare
Un alt model propus de marii designeri la Bridal Show-urile internationale este rochia de mireasa cu buzunare. O astfel de creatie va oferi miresei un aer relaxat si in acelasi timp va da un plus de originalitate si confort.

Rochia de mireasa cu capa
Rochia de mireasa cu capa
Prezenta pe marile podiumuri de moda este si rochia de mireasa cu capa. Un astfel de model poate fi clasic, iar capa este de cele mai multe ori detasabila. Daca esti o mireasa indrazneata, poti opta pentru o creatie haute couture cum este rochia cu capa din aplicatii de franjuri si pene.

Rochia de mireasa cu decolteuri adanci
Rochia de mireasa cu decolteuri adanci
Creatiile cu decolteuri adanci, in forma de V, sau cu spatele gol realizate din materiale fluide sunt potrivite pentru miresele senzuale si indraznete. Chiar si aceste modele pot fi accesorizate cu pietre stralucitoare care pot accentua fie decolteul, fie talia.

Rochia de mireasa cu broderii sau aplicatii 3D
Rochia de mireasa cu broderii sau aplicatii 3D
Dantela a fost dintotdeauna un element intalnit la rochia de mireasa si a ramas mereu in tendinte. In 2019, broderia fina, aplicata manual este un must have al oricarui model de rochie de mireasa.  Pe langa eleganta si rafinament, broderia da un plus de feminitate.

Rochia scurta sau pantaloni
Rochia scurta sau pantaloni
Daca visezi sa fii o mireasa care sa iasa din tipare, ei bine, tendintele 2019 te incurajeaza sa alegi o tinuta avangardista. Pantalonii pot inlocui rochia de mireasa daca sunt accesorizati cu dantela si materiale fine, iar rochia scurta revine si ea in trend.
 
sursa foto: Barcelona Bridal Week


Taguri: rochii mirese modele rochii de mireasa colectie rochii de mireasa tendinte mireasa 2019

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!