Nu rata reducerile la rochiile din colectia 2017!

2346 afisari

Daca te pregatesti de nunta si iti doresti o rochie din colectia 2017 la pret redus, designerul Aura Radu vine in intampinarea viitoarelor mirese cu 20% reducere la rochiile din colectia 2017. Promotia este valabila doar la comenzile efectuate pana pe 15 februarie. In plus, beneficiezi de pana la 50% reducere la rochiile de mireasa din stoc (colectia 2016). Modelele pot fi admirate aici: www.creatievestimentara.ro sau pe facebook: www.facebook.com/rochii.mireasa.seara.ocazie.aura

Colectiile semnate de designerul Aura Radu celebreaza frumusetea si eleganta femeii, iar imbinarea armonioasa a materialelor fine cu croielile deosebite este o adevarata declaratie de feminitate. Viitoarele mirese se declara de-a dreptul fascinate de creatiile designerului. Va prezentam cateva dintre rochiile ce pot fi achizitionate cu reducerea de 20%.

Fotoexplicatii:
 
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
1. Este potrivita pentru miresele ce isi doresc sa imbrace o rochie tip printesa. Creata din dantela de cea mai buna calitate si cu aplicatii ce fac diferenta, rochia va fi piesa de rezistenta de la nunta ta.
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
2. Aceasta rochie este spectaculoasa. Dantela, spatele semitransparent, talia evidentiata fac ca aceasta rochie sa fie vedeta in 2017.
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
3. Rochia tip sirena, cu umeri acoperiti si spatele semitransparent este potrivita mireselor ce vor sa isi puna in evidenta silueta. Talia este subliniata de un brau batut in cristale si margele.
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
4. Rochia este potrivita mireselor ce isi doresc eleganta si simplitate. Este creata pe linia corpului si se face remarcata prin croi, materiale si aplicații de cristale.
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
Rochie de mireasa Aura Radu - Creator of desire
5. Rochia din colectia 2017 este moderna si eleganta. Creata din dantela in partea de sus, cu spatele transparent, si saten in partea de jos, prevazuta cu buzunare, rochia este potrivita miresei moderne, mereu in tendinte.
 


Taguri: rochii de mireasa colectie rochii de mireasa reduceri rochii de mireasa

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!