Oferta studioului de dans Arthur Murray

4690 afisari

Danseaza ca in filme la nunta ta – Oferta studioului de dans Arthur Murray
 
Fiecare viitoare mireasa isi doreste ca nunta sa sa fie memorabila, ca invitatii sa fie surprinsi placut si sa–si aminteasca momentele speciale ale nuntii multa vreme. Dansul mirilor este unul dintre cele mai importante momente din cadrul unei nunti, pe care insa multe cupluri il neglijeaza, refuzand crearea unei coregrafii deosebite. Insa nunta poate fi deschisa cu un dans spectaculos, ca in filme, care sa uimeasca invitatii cu privirile atintite asupra ringului de dans.
Scoala de dans Arthur Murray
Chiar daca multe cupluri se sperie la perspectiva unei astfel de coregrafii, sa dansezi ca in filme la nunta ta este mai usor decat pare la prima vedere.
Scoala de dans Arthur Murray
Coregrafiile din filme sunt specialitatea Arthur Murray! Instructorii scolii de dans Athur Murray aflata pe stada Nicolae Caramfil nr. 87, la etajul 2, sunt pregatiti pentru a preda in stilul unic al Arthur Murray, dansuri celebre din filme de referinta precum Dirty Dancing, Scent of a Woman, Phantom of the opera sau Beauty and the Beast. La origine, aceste coregrafii au fost concepute chiar de instructori ai studiourilor Arthur Murray, devenind referinta pentru dansurile din filme.
Scoala de dans Arthur Murray
Fiecare cuplu isi doreste ca nunta sa sa fie cea mai frumoasa. Un mod prin care mirii se pot asigura de acest lucru este prin a realiza un prim dans memorabil si usor de recunoscut. Iar elementele din coregrafii celebre din filme sunt ideale, pentru ca sunt deja cunoscute” adauga Mirel Roman.
Scoala de dans Arthur Murray
O data cu deschiderea studioului Arthur Murray din Bucuresti, ca parte a celei mai mari retele de scoli de dans din lume, cu 102 ani vechime, cuplurile ce urmeaza sa se casatoreasca pot invata un dans spectaculos pentru nunta lor, in doar cateva lectii.
Scoala de dans Arthur Murray
Fa primul pas, gratuit! Studioul de dans Arthur Murray ofera o lectie de dans gratuita tuturor cuplurilor care doresc sa pregateasca o coregrafie remarcabila pentru primul lor dans in calitatea de sot si sotie.

Pentru detalii si programari, www.arthurmurray.ro - 0722 876 876.
 
Despre Arthur Murray

A doua cea mai veche franciza din Statele Unite, brandul Arthur Murray este renumit in intreaga lume si este cea mai extinsa retea de scoli de dans de societate, cu peste 280 de studiouri deschise in 24 tari.
 
Primul studio Arthur Murray din Romania este deschis din aprilie 2014 la et. 2 al cladirii din str. Nicolae Caramfil nr. 87.
 
Istoria studiourilor de dans Arthur Murray a inceput in 1912, datorita lui Arthur Murray, un simbol American al succesului in antreprenoriat si al dansului de societate.
 
Coregrafii Arthur Murray colaboreaza adesea cu echipele de filmare de la Hollywood si teatrele de pe Broadway, ajungand sa semneze coregrafii in pelicule referinta in lumea dansului precum “Dirty Dancing”, “Scent of a Woman”, “Beauty and the Beast”, “Dance with me”.

Scoala de dans Arthur MurrayTaguri: muzica nunta muzica studio de dans dansul mirilor dansuri nunta scoala dans

Follow UsVoteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!

DJ | FORMATIE NUNTA |...

Master of Events presents : OANA RADU BAND ALIN STEFANESCU BAND DJ BIGGIEP EVENT MANAGEMENT |[...]