Sfaturi pentru nunta - alegerea fotografului

3135 afisari

Fotografiile transmit mai multe emotii, deoarece fiecare moment pare sa fie inghetat, iar tu si familia ta, sa va puteti bucura de ele peste timp. Inregistrarea video este un eveniment comun, pe cand fotografiile de nunta facute de un fotograf de nunta profesionist, reprezinta un proces creativ care surprinde cele mai frumoase momente, senzuale si vibrante, si, in general, in fotografii este reprezentata insufletirea. Album foto sau imaginile, pot fi aratate destul de des, si mai mult decat atat, acestea pot fi puse pe Internet, pentru a le vedea de cate ori dorim si pentru a fi vazute si de altii. Prin urmare, pentru a alege un fotograf nunta, trebuie sa fii foarte atent si chiar meticulos.
 
Marius Niculae - Fotograf nunta profesionist

Criterii pentru alegerea unui fotograf de nunta

1. Primul criteriu de alegere este, desigur, experienta si calitatea muncii fotografului de nunta. Fireste, nu toate lucrarile fotografului pot fi prezentate pe Internet, deoarece multe cupluri nu sunt de acord sa-si raspandeasca fotografiile pe afisaj public. Dar aceasta nu este o problema, te poti intalni cu fotograful, iar apoi acesta iti poate demonstra toata calitatea muncii sale.

Marius Niculae - Fotograf nunta profesionist

2. Al doilea criteriu de alegere, este faima acestuia, daca este ultra-modern, de moda, creativ si asa mai departe. Gandeste de zece ori daca ai nevoie de un astfel de fotograf. In primul rand, daca o persoana pune un astfel de anunt, el se considera a fi avansat si aproape stralucit, ceea ce inseamna ca va fi dificil sa lucrezi cu el. Si in al doilea rand, ce inseamna "fotograful" de moda? Moda pe stilul de filmare, este un lucru destul de scrupulos si mediocru, deoarece, astfel de fotografii se fac pe un fundal frumos si undeva intr-un colt o persoana sta in diverse pozitii pentru a fi fotografiata. Tu, ai nevoie de un fotograf de nunta, care poate realiza fotografiile intr-un cadru mult mai complex.

Marius Niculae - Fotograf nunta profesionist

3. Al treilea criteriu, pe care merita sa il iei in considerare, este modul de comunicare cu fotograful. Trebuie sa stii ca acesta va fotografia nu doar momente aleatorii ale intregului proces de nunta, ci vei petrece mai multe ore impreuna cu el, realizand o poveste din intreaga parte a evenimentului. De aceea, un fotograf de nunta ar trebui sa fie prietenos si placut, si, numai atunci el va fi capabil sa faca un cadru excelent care sa coincida cu dorintele tale, pentru a realiza un album minunat.

Marius Niculae - Fotograf nunta profesionist

4. Al patrulea criteriu, este  munca acestuia, care nu ar trebui sa fie banala. Cu siguranta, te-ai uitat pe internet la unele fotografii de nunta banale si ridicole ale celor care le-au postat. Fotografiile de nunta trebuie sa fie originale. Acorda atentie procesarii imaginilor, care trebuie sa fie produse intr-un mod calitativ, profesionist si nu intr-un mod amator.Un alt punct extrem de important este, desigur, costul, care variaza de la un fotograf la altul.  Este important sa stii, ca cel mai ieftin fotograf nu este cea mai buna optiune.  Nici cel mai scump nu este un indicator.  Este necesar sa te uiti la portofoliul lui si apoi sa decizi daca munca lui merita banii.
 
Marius Niculae - Fotograf nunta profesionist

Marius Niculae - Fotograf nunta profesionist mariusniculae.com


Taguri: foto fotografi nunti foto nunta sedinta foto fotograf foto-video

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!