Trendurile nuntilor in 2018

2971 afisari

O nunta ca in povestile moderne

O nunta de vis, dar totodata aliniata la trendurile internationale. Stim ca pentru nunta proprie ai vrea ca totul sa fie perfect. Iti impartasim entuziasmul si te ajutam sa-ti indeplinesti visul.

EXPERIENTA, PASIUNE SI PROFESIONALISM
 
Sute de cupluri au sarbatorit cel mai important moment al vietii lor la InterContinental si suntem mandri sa declaram ca experienta si pasiunea pentru evenimente perfecte sunt ingredientele noastre preferate pentru o zi cu adevarat speciala.
Cu facilitati de ultima ora si cele mai bune servicii personalizate, echipa InterContinental® Bucuresti este pregatita sa vina in intampinarea dorintelor  mirilor si sa ofere consultanta la cele mai inalte cote de profesionalism.
 
salon de nunta InterContinental
salon de nunta InterContinental

CATEVA TRENDURI ALE NUNTILOR 2018

Astfel, impreuna cu partenerii nostri, identificam din timp tendintele in materie de nunti si oferim cuplurilor optiuni decorative in pas cu moda,  variante de amenajare personalizate in salile de bal , in functie de preferinte, astfel ca, peste ani, imaginea celei mai frumoase zile din viata de cuplu sa fie una cu adevarat perfecta.
Printre tendintele pentru nuntile lui 2018 se remarca, desigur, prezenta culorii mov - lila. Pentru mirii care isi organizeaza nunta la InterContinental Bucuresti am pregatit un pachet cadou din partea hotelului din care fac parte si diferite decoratiuni in culorile la moda  precum: fete de masa si huse de scaune cu funde, meniuri si cartonase pentru numele invitatilor, numere de mese, lumini arhitecturale. Rochia si buchetul miresei,  buchetele si rochiile nasei, ale domnisoarelor si cavalerilor de onoare trebuie si ele luate in considerare. Marturiile de nunta si tortul pot fi si ele personalizate, daca mireasa isi doreste acest lucru.
Momentele de divertisment in cadrul nuntii reprezinta o tendinta tot mai des intalnita, mirii optand sa includa in programul serii diferite momente artistice precum dans profesionist, stand up comedy, acrobatii sau iluzionism.
Emisiunile TV de tip "Masterchef" au impus si o tendinta in materie la nunti: in loc de traditionalul meniu servit la masa, mirii prefera momente de spectacol tip live cooking sau combinatii de statii live cu meniu servit. Aceasta tendinta face petrecerea  mult mai dinamica, gratie prepararii mancarii in fata invitatilor, un spectacol care lipsea pana acum cativa ani, cand cel mai dinamic moment era dansul mirilor.
Nuntile la care participa familia si prietenii apropiati devin din ce in ce mai la moda, comparativ cu anii precedenti cand trendul era sa ai o nunta cat mai mare si cat mai extravaganta
"Avem multe solicitari pentru sali  cu capacitate de pana la 100-150 de invitati, in care mirii prefera sa aleaga un meniu mai pretentios pentru mai putine persoane, iar in sala -  decoratiuni personalizate, aranjamente florale speciale si momente artistice. De asemenea, posibilitatea de a primi invitatii pe terasa si de a organiza acolo si o sedinta foto este foarte apreciata de miri" ne-a marturisit colega noastra Ruxandra Cernat, wedding planner.
 
salon de nunta InterContinental
 
WEDDING PLANNER-UL - PERSONAJUL CHEIE AL NUNTII

Pentru ca nuntile au inceput sa devina din ce in ce mai sofisticate si cu un program aproape similar cu al unui spectacol, mirii apeleaza tot mai des la "producatori" ai evenimentului, fie ca este vorba despre companii organizatoare de evenimente sociale, sau de wedding planneri angajati de hoteluri si restaurante pentru a le veni in ajutor mirilor cu idei si solutii personalizate, pentru a prelua detaliile nuntii si totodata, grijile mirilor legate de organizarea acestui eveniment important din viata lor. Astfel, coordonatorul evenimentului te va ajuta sa planifici totul pana in cele mai mici detalii, pentru ca nunta ta sa fie perfecta, exact cum ti-ai inchipuit.
Ca totul sa fie mai usor, coordonatorul de nunti de la InterContinental®, impreuna cu partenerii sai, te vor ajuta sa alegi toate detaliile pentru ca nunta ta sa fie cu adevarat unica: • Decoratiuni • DJ • Fotograf • Cameraman • Marturii • Limuzina • Candy bar • Aranjamente florale • Program artistic • Spectacol de lumini.
Creata pe masura dorintelor si personalitatii tale, nunta ta va fi cu siguranta de neuitat.
 
salon de nunta InterContinental
salon de nunta InterContinental
 
CELE MAI POTRIVITE SPATII SI SALI PENTRU NUNTI

La InterContinental Bucuresti  poti alege dintr-o gama larga de spatii versatile, unele avand privelisti uluitoare asupra orasului, altele impresionand prin eleganta decoratiunilor.
Si pentru ca nuntile la inaltime sunt si ele in trend, Sala Fortuna, de la etajul 21 al hotelului, cu 120 de locuri, se remarca prin privelistea unica asupra orasului; aceasta este sala de bal aflata la cea mai mare inaltime, nu doar din Bucuresti, ci chiar din Romania.
Daca ai minim 150 de invitati si iti doresti o nunta impunatoare, atunci Sala Ronda, cea mai mare sala de bal a hotelului, este cea potrivita pentru tine.
Iar daca ti-ai dorit dintotdeauna sa iti organizezi nunta la palat, intr-o sala cu candelabre impunatoare, atunci in Sala Rapsodia iti vei putea implini visul de a fi printesa pentru o zi.
Aflate la parterul hotelului, Braseria Corso si Restaurantul Modigliani,  sunt potrivite pentru  nunti cu pana la 100 de invitati, avand avantajul teraselor.
Un alt moment special pe care te putem ajuta sa il organizezi este primirea invitatilor, iar aici avem avantajul Terasei Opera, cu o priveliste superba asupra Pietii Universitatii. Aici poti primi invitatii si poti organiza o sedinta foto memorabila.
 
salon de nunta InterContinental
salon de nunta InterContinental
 
OFERTE EXCLUSIVE SI BENEFICII PENTRU O NUNTA DE VIS

Pentru a veni in intampinarea dorintelor mirilor, am gandit un pachet - cadou cu servicii si facilitati pe care le oferim gratuit celor care isi organizeaza nunta la InterContinental, pornind de la cel mai important avantaj al organizarii nuntii intr-un hotel - cazarea, alaturi de care, pregatirea mirilor si fotografiile sunt elemente importante de care am tinut cont.
Oferim un apartament pentru miri, dar si o camera pentru nasi, precum si tarife speciale pentru invitati in noaptea nuntii. Apoi, sunt sala gratuita, tortul inclus in toate meniurile, degustarea, precum si detaliile privind decorarea salii (meniuri si cartonase cu numele invitatilor, decorarea scaunelor si meselor) si echipamentele tehnice, pe care le-am inclus in pachetul-cadou din partea hotelului.
Partenerii nostri THAIco Beauty & Barber Art vin si ei in intampinarea dorintei voastre de a arata perfect la nunta, cu un program special pentru miri, care incepe cu 6 luni inainte, dar si cu un discount de 20% la pachetele destinate mirilor nostri, mai ales ca pregatirea se poate face acum chiar la salonul de la parterul hotelului.
Impreuna cu partenerii nostri, va asiguram ca nunta voastra la InterContinental Bucuresti va fi una memorabila!

CONTACT PENTRU ORGANIZAREA UNEI NUNTI LA INTERCONTINENTAL

• E-mail: [email protected]
• Telefon: 0372423206
• Modulul de booking online
• Detalii despre costuri si facilitati, aici


Taguri: trenduri nunti salon de nunta restaurante evenimente wedding planner

Follow Us



Voteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!