VEXUS, prima formatie cover din Romania certificata TÜV Rheinland

902 afisari

  Formatia VEXUS este prima formatie din Romania certificata TÜV Rheinland, conform sistemului de management al calitatii ISO 9001:2015. VEXUS este una dintre cele mai vechi si cunoscute cover band-uri din Cluj-Napoca, cu o experienta de peste 9 ani in domeniu.

 Din 2019, VEXUS am obtinut certificarea TÜV Rheinland pentru sisteme de management a calitatii conform standardului ISO 9001:2015. Intreg procesul a fost lung si a implicat multa munca, atentie si dedicare din partea noastra. O certificare TÜV Rheinland se obtine foarte greu, dar noua ne plac provocarile.

 
Aceasta nu este singura premiera de acest fel pentru noi
 
Suntem prima formatie cover din Romania cu certificat de inregistare a marcii la OSIM (2011) si primul cover band din Cluj-Napoca care a introdus si momente de muzica populara in prestatia noastra live. Astfel, am ajuns sa fim trupa cu cel mai complet si versatil repertoriu, pentru orice tip de eveniment public sau privat.
 
Am dorit sa obtinem aceasta certificare deoarece tinem foarte mult la managementul nostru intern, care se reflecta in serviciile pe care le oferim. Pentru asta, am ales serviciile TÜV Rheinland, cel mai prestigios organism de certificare de pe piata din Romania.
 
Am ales calea dificila insa si cea mai satisfacatoare
 
Experienta a fost una foarte placuta, o experienta valoroasa, care ne-a imbogatit si din care am invatat multe lucruri. Ne-a surprins sa vedem ca o buna parte dintre procedurile care trebuiesc aplicate intr-un sistem de managementul calitatii erau deja existente la noi, dinainte de audit si de certificare. Asta deoarece, pentru noi aceasta certificare este confirmarea lucrului bine facut si nu un scop in sine.
 
Faptul ca suntem prima formatie cover din Romania certificata ISO 9001:2015 de catre TÜV Rheinland inseamna pentru noi o oportunitate de a fi mai buni la ceea ce facem. In plus, ne da ocazia sa ridicam standardul de calitate in domeniul formatiilor cover din Romania, care este si scopul nostru final.
 
Pentru mai multe detalii despre Formatia VEXUS, va invitam sa accesati site-ul nostru


Taguri: trupa cover muzica nunta formatii nunta formatie certificata

Follow UsVoteaza articolul: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)

Comentarii(0)
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa pentru a te loga in cont!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!