Site-ul www.ghidulmiresei.ro este detinut si administrat de catre S.C. Standard Marketing S.R.L cu sediul in Str Precupetii Vechi, nr 27, Bucresti, Sector 2.
 
Folosirea serviciilor si informatiilor de pe acest website este echivalenta cu acceptarea termenilor si conditiilor din prezentul Regulament.
 
I. Regulament pentru utilizatori
II. Regulament pentru furnizori
III. Regulament pentur concursuri
IV. Protectia datelor personale
V. Protectia proprietatii intelectuale
 
I. Regulament pentru UTILIZATORI
1. Toate mesajele/posturile/inregistrarile/comentariile exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a webmaster-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre acestia). Raspunderea pentru continutul oricarui mesaj este purtata in intregime de catre autorul mesajului. Administratorii si moderatorii acestui site vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil; cu toate acestea este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. In consecinta, utilizatorii/vizitatorii forum-ului sunt avertizati ca pot fi expusi unor mesaje cu continut contrar acestei politici.
2. Administratorii si moderatorii acestui site au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect sau mesaj care, in opinia lor, nu contine informatie relevanta referitoare la subiectul sau firul de discutie in cadrul caruia a fost trimis sau care incalca acest regulament sau legile in vigoare. Administratorii si moderatorii pot modifica/sterge orice comentariu sau poza cu continut deranjant, obscent sau care nu respecta regulamentul acestui site, precum si cele care nu respecta legile nationale sau internationale. Administratorii si moderatorii acestui site vor argumenta actiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.
3. Toti utilizatorii care nu se conformeaza prezentei politici pot fi sanctionati prin avertisment sau suspendarea pe o perioada limitata sau in mod definitiv a accesului partial sau total pe forum sau pe site. Sanctiunile sunt aplicate de administrator, la propunerea unui moderator. Administratorii si moderatorii acestui forum vor argumenta sanctiunile mentionate mai sus, in limita posibilului si fara a avea o obligatie expresa in acest sens.
4. Orice informatie introdusa de dumneavoastra in timpul utilizarii forumului/comentariilor va fi stocata in baza de date si intra in proprietatea intelectuala a Ghidulmiresei.ro. Informatiile personale ale unui utilizator nu vor fi puse la dispozitia unor terte persoane (decat in conditiile legale). Cu toate acestea, Ghidulmiresei.ro nu poate fi facut responsabil de actele de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor. Ghidulmiresei.ro isi rezerva dreptul de a publica informatiile publice pe site sau in orice alta forma.
5. Este interzis sa postati mesaje/comentarii/poze cu continut abuziv, rasist, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, cu conotatii sexuale, de promovare a pirateriei software, folosirea unui limbaj lasciv sau orice alt material care este contrar legislatiei aflate in vigoare in tara noastra. De asemenea, utilizatorii au obligatia de a verifica daca informatiile/comentariile/pozele postate nu sunt interzise prin lege sau prin drepturi de autor, si vor purta singuri responsabilitatea publicarii acestor date/fotografii. Ghidulmiresei.ro nu isi asuma raspunderea pentru informatiile/fotografiile publicate de catre utilizatori, dar va fi receptiv la orice sesizare facuta in sensul interdictiei de utilizare sau a neconformitatii datelor publicate.
6. Utillizatorii se vor abtine sa initieze sau sa sustina subiectele de discutie care prin esenta lor sunt menite sa produca scandal. Aprecierea unui subiect drept generator de scandal se face de catre moderatori sau administrator, din proprie initiativa sau la solicitarea unui utilizator. Utilizatorii sunt sfatuiti sa dezbata idei si nu persoane; se va permite critica unei persoane atita timp cit este argumentata. Nu sunt tolerate atacurile intre utilizatori.
7. Inainte de a posta un topic nou verificati la toate categoriile forumului si postati in acea categorie in care topicul se incadreaza cel mai bine. In caz contrar topicul va fi mutat la alta categorie. Incercati sa dati un titlu sugestiv subiectului pe care il publicati.
8. Nu se accepta reclama directa sau mascata prin intermediul postarilor pe forum, a comentariilor, a semnaturilor pre-setate sau a pozelor postate in galerie. Nu se accepta inscrierea ca FURNIZOR cu majuscule sau date de contact in dreptul denumirii firmei. Inscrierea ca FURNIZOR cu numele si adresa este GRATUITA, deci va rugam sa sfatuiti pe furnizorii pe care doriti sa ii sustineti sa isi creeze un cont si apoi sa se inscrie ca FURNIZOR. Apoi puteti comenta direct la pagina acestuia de FURNIZOR. Nu este acceptat nr. de telefon/email/adresa de internet pentru nici un FURNIZOR sau terta parte, fara ca acesta sa apeleze la serviciile GHIDUL MIRESEI.
9. Postati un mesaj/comentariu/poza doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul/categoria. Nu este permisa abaterea de la profilul categoriei de forum/comentarii/poze. Discutiile care degenereaza, nu mai au legatura cu topicul initial pot fi mutate sau inchise de catre moderatorii sau administratorii acestui forum.
10. Nu se accepta spam-ul - introducerea aceluiasi subiect pe doua sau mai multe forum-uri. In functie de gravitatea faptei, se va sterge subiectul sau contul in cauza. Nu se accepta mesajele de promovare/reclama de tip spam, prin adresarea de mesaje private sau emailuri catre utilizatori, decat in cazul in care respectivul utilizator a cerut in mod expres detalii despre un anumit serviciu/furnizor/produs.
11. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Semnaturile si nick-urile nu trebuie sa aiba tenta rasista sau pornografica. Mesajul lor nu trebuie sa produca confuzie intre calitatea de utilizator si moderator/administrator sau sa incalce legile in vigoare in tara noastra. Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct.
12. Nu publicati mesaje/comentarii de interes limitat. Pentru discutiile intre doi utilizatori exista functia "Mesaje Private" care va permite sa schimbati cu orice utilizator de pe forum mesaje private.
13. Nu abuzati de majuscule.
14. Nu se accepta clonele sau conturile/identitatile multiple. Un utilizator nu poate avea doua sau mai multe conturi active in acelasi timp. Exceptie fac furnizorii de produse/servicii, carora li se pot accepta conturi multiple pentru a fi identificati mai usor pe categorii de produse si judete. Se considera o clona un nou cont facut de un utilizator al carui vechi cont a fost sters. Daca un utilizator este sanctionat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse. Daca un utilizator isi creeaza mai multe conturi in scopul de a influenta utilizatorii, toate aceste conturi vor fi sterse.
15. Daca in opinia dumneavoastra unul sau mai multi utilizatori incalca prezentul regulament se va trimite un email la
[email protected], aceasta plangere fiind solutionata de un administrator/moderator. Orice reclamatie impotriva unui moderator va fi solutionata cu cea mai mare seriozitate si atentia cuvenita de catre un administrator. Decizia administatorului asupra subiectului in cauza este definitiva. Reclamatiile se trimit numai folosind email-ul.
16. Folosirea abuziva a optiunilor din prezentul regulament se pedepseste.
17. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, se va aplica intotdeauna decizia administratorului acestui forum.
18. Din timp in timp, utilizatorii inactivi pot fi stersi fara preaviz.
19. Prin faptul ca va inregistrati pe acest site, postati sau cititi mesaje/comentarii/poze pe acest site inseamna ca sunteti de acord 100% cu cele stipulate in acest regulament. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta/citi in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau.
20. Odata uploadate pe site, pozele postate de utilizatori la sectiunea Galerie nu vor mai putea fi sterse de pe site, decat printr-o cerere expresa catre administratorul site-ului. Aceasta cerere se va face printr-un mesaj privat catre administrator, cu link catre poza respectiva si argumentand de ce anume se doreste stergerea pozei. O astfel de cerere poate fi facuta doar de catre utilizatorul care a uploadat respectiva poza. Administratorul site-ului are dreptul sa refuze cererea, daca va considera argumentele aduse drept irelevante.
21. Acest regulament poate fi schimbat in functie de evolutia structurii site-ului. Va invitam sa il consultati frecvent, intrucat necunoasterea acestuia nu poate fi un argument pentru nerespectarea regulamentului.

II. Regulament pentru FURNIZORI
1. Regulamentul pentru utilizatori se aplica si pentru FURNIZORI.
2. Prin acceptarea inscrierii sau cererea de a fi inscris ca FURNIZOR pe acest site, in mod gratuit sau cu plata unui abonament, sunteti de acord cu posibilitatea unor utilizatori de a posta si pareri/comentarii negative despre dvs. Nu ne asumam obligativitatea de a le sterge, decat daca se vor prezenta dovezi ca respectivii utilizatori sunt rau-intentionati, au conturi multiple, distorsioneaza realitatea faptelor petrecute, etc…in scopul de a va aduce prejudicii de imagine.
3. De asemenea, FURNIZORII nu au dreptul de a-si face in mod direct si nemijlocit reclama sau de a scrie utilizatorilor mesaje private sau emailuri de promovare/prezentare/ofertare, fara a le fi fost cerute in mod expres. Sunt interzise comentariile vadit subiective de pe paginile concurentei sau de pe forumuri, precum si utilizarea in semnatura a sloganurilor promotionale sau care sa sugereze promovarea de produse/servicii specifice paginii sau discutiei respective.
4. Orice incercare de pozitionare preferentiala in lista de furnizori, prin alegerea de nume de tipul "AAA...", "ABC...", prin introducerea de cifre, de spatii sau de caractere speciale in campul dedicat numelui firmei este strict interzisa. Pozitionarea in pagina se face automat numai in functie de abonamentul ales si in ordine alfabetica.
5. Nu se accepta reclama directa sau mascata prin intermediul postarilor pe forum, a comentariilor, a semnaturilor pre-setate sau a pozelor postate in galerie. Nu se accepta inscrierea ca FURNIZOR cu majuscule sau date de contact in dreptul denumirii firmei. Inscrierea ca FURNIZOR cu numele si adresa este GRATUITA pentru o perioada de doua saptamani. Se accepta o singura inscriere gratuita pentur promovarea unui brand.
6. Sunt acceptate link-uri in rubrica Descriere a fisei de furnizor doar daca trimit catre home page-ul site-ului detinut de furnizor.
7. In cadrul unei fise de furnizor este permisa promovarea unui singur brand.
8. Articolele sunt publicate de catre administrator, este permisa promovarea unui singur furnizor in cadrul unui articol. Textele si pozele sunt puse la dispozitie de catre furnizori. Raspunderea pentru continutul si fotografiile publicate in articol apartin in intregime furnizorului. Link-urile publicate in articole vor promova doar home-page-ul site-ului detinut de furnizor.
9. Au drept de postare reclama proprie cei cu DELUXE, MASTER si SENIOR.
10. Orice incalcare a prezentului regulament, da dreptul administratorilor de a modifica/sterge profilul de FURNIZOR, eventual de a restrictiona cu totul accesul si ca simplu utilizator pe acest site, in functie de gravitatea abaterii de la regulament.
 
III. Regulament pentru CONCURSURI
In cazul concursurilor cu tragere la sorti, extragerea se realizeaza cu ajutorul site-ului www.random.org. Inscrierile in concursuri sunt ordonate cronologic si primesc numere de ordine. Site-ul mai sus mentionat genereaza in mod aleatoriu un numar dintr-un interval specificat (intre 1 si numarul total de inscrisi in concurs), iar inscrierea al carei numar a fost astfel generat este declarata castigatoare.
 
IV. Protectia Datelor Personale
Inscriindu-va pe acest site ca utilizator/furnizor sunteti de acord ca datele dumneavoastra sa fie colectate, prelucrate si stocate de operatorul nostru de baze de date si de partenerii nostri de marketing in scopul promovarii de produse/servicii. Puteti solicita stergerea dvs. ca utilizator inscris pe acest site prin mesaj intern trimis catre utilizatorul webmaster, direct de pe contul pe care il doriti sters. Datele cu caracter personal care vor face obiectul prelucrarii vor fi prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitile legale in vigoare (legea 677/2001), vor fi colectate in scopuri determinate, explicite si legitime. Conform legii 677/2001 privind protectia datelor personale aveti dreptul sa cereti scoaterea din baza de date in orice moment trimitand un e-mail la adresa
[email protected]

V. Protectia proprietatii intelectuale
Toate materialele de pe acest site internet si server sint proprietatea Standard Marketing SRL. Fara acordarea anticipata a permisiunii, nu puteti copia, distribui sau transfera nici un material de pe acest site. Drepturile de copyright pentru materialele de pe acest site internet si server sunt protejate de Legea Proprietatii Intelectuale a Romaniei, de Uniunea Europeana si de Legea Internationala a Copyright-ului. Orice cerere a permisiunii de a folosi aceaste materiale pot fi trimise prin email la adresa
[email protected]
 
Continutul si designul Site-ului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul, trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate - ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Site-ului si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Site-ului.

In conditiile in care dvs. publicati continut protejat de drept de autor pe Site, declarati ca:
- acordati Site-ului o licenta neexclusiva, gratuita, nelimitata in timp si spatiu, pentru toate drepturile de autor asupra continutului publicat de dvs. pe Site. Prin trimiterea materialului, intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca transmiteti site-ului un drept de autor neexclusiv si nelimitat in timp, dreptul de a publica, republica si mentine materialul in Site, cata vreme exista Site-ul, precum si un drept neexclusiv si nelimitat in timp de a publica, republica, si traduce materialul in orice fel de publicatie a Societatii;
- garantati ca sunteti autorul continutului publicat sau ca aveti dreptul de a-l publica pe Site;
- exonerati de raspundere Site-ul cu privire la orice plangere facuta de terti cu privire la continutul publicat de dvs. si gazduit de Site.

Site-ul isi rezerva dreptul de a corecta, modifica sau sterge continutul postat de dvs., fara informarea dvs.

Site-ul
www.ghidulmiresei.ro este marca inregistrata. Este interzisa utilizarea acestei marci de catre orice terta persoana in activitati comerciale, in orice mod, fara un acord scris din partea S.C. Standard Marketing S.R.L. 
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Fara titlu

Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet