Furnizorul urmator Furnizorul anterior

Fotografi nunta: Alin Militaru Photography

3174 afisari
 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!
Contact
Te rugam sa ne spui ca ne-ai gasit pe Ghidul Miresei.
 • Toate judetele
Logo Alin Militaru Photography
Detalii servicii
Fotografi nunta

Fotograf Nunta in orasul:

Slatina

Fotograf Nunta sau Firma :

Liber profesionist

Nr. Fotografi Nunta angajati:

1

Valoare aparatura nunta (euro):

Nespecificat

Albume speciale de nunta:

Tariful Foto Nunta (Euro):

700
Descriere
Numele meu este Alin Militaru, iubesc fotografia și îmi place să surprind într-un mod natural emoțiile și energia unor momentele speciale, pentru ca peste ani și ani, când veți răsfoi albumul cu amintiri, să resimțiți acea energie și să retrăiți emoțiile.

Pentru a vă simți cât mai confortabil în ziua foarte lungă a nunții și pentru a arăta cât mai bine în fotografii pe tot parcursul evenimentului, pe lângă alegerea unei rochii de mireasă confortabile, este foarte important să alegeți profesioniști pentru machiaj și coafură, care să se deplaseze la dumneavoastră pentru a evita drumurile prin oraș și eventualele întârzieri cauzate de trafic sau programări.

În ceea ce privește pregătirile din dimineața nunții, atât ale mirelui cât și ale miresei este de preferat ca acestea să se desfășoare într-o cameră mare (eventual la hotel), care să nu fie încărcată cu prea multă mobilă. De asemenea, ar fi bine să aveți un număr cât mai mic de persoane care să vă ajute cu pregătirile pentru a nu da o senzație de spațiu mic și aglomerat în fotografii și pentru ca voi să fiți relaxați și să vă simțiți bine, neîntrerupți de diferite rude care, chiar dacă au intenții bune, vor contribui la apariția stresului.

Pentru ca totul să decurgă conform planului în ziua nunții și pentru ca toate lucrurile să fie gata la timp (buchetele de flori, verighetele, tortul), vă recomand să faceți un desfășurător și să trasați sarcini precise unor persoane de încredere.

În organizarea zilei nunții ar fi ideal să alocați un timp de aproximativ două ore înainte de apusul soarelui pentru a ne putea deplasa la o locație stabilită de comun acord, care să nu fie foarte aglomerată, în care să putem face ședința foto de cuplu în acea lumină naturală, caldă și plăcută.

În privința petrecerii, ar fi ideal ca restaurantul să aibă un tavan alb, pentru ca lumina blitzului reflectată pe fețele invitaților să fie o lumină albă și blândă.

Vă sfătuiesc să rugați DJ-ul să nu aibă lasere la petrecere, pentru că nu cred că doriți să aveți în fotografii punctulețe colorate pe față iar, în unele cazuri, aceste lasere pot chiar distruge echipamentul fotografului și al videografului. În schimb, luminile de ambianță, de pe scenă, de pe pereții localului sau de pe stâlpii de susținere au un efect foarte plăcut.

Referitor la filmare vă sfătuiesc să dați importanță și acestei părți și să nu optați pentru cea mai ieftină variantă, pentru că sunt anumiți cameramani care folosesc lămpi cu LED pentru filmarea în interior, lămpi care vor produce în fotografii o lumină verde, neplăcută. Dacă doriți, vă pot recomanda un videograf cu care lucrez sau vă pot sfătui în alegerea unuia.

Un alt sfat important este legat de invitații care vor să imortalizeze cu telefonul sau cu aparatul de fotografiat toate momentele nunții, de multe ori intrând în fața fotografului sau a videografului în timpul unor momente importante, făcându-ne munca mai dificilă, pentru că trebuie să avem grijă să nu ne intre în cadru și să nu pierdem momentul.

De aceea, vă sfătuiesc să-i anunțați dinainte că veți avea profesioniști care se vor ocupa de fotografiat și de filmat iar ei trebuie doar să se bucure de eveniment, urmând a primi ulterior imaginile și filmarea.

Indiferent ce fotograf veți alege, vă rog să țineți cont de aceste sfaturi, pentru a vă putea bucura de acel eveniment special din viața voastră.

Dacă mă veți avea alături pentru a surprinde momentul vostru, acoperirea întregului eveniment, cu pregătirile miresei și ale mirelui, cununia civilă (dacă are loc în aceeași zi), cununia religioasă, ședința foto de cuplu și petrecerea vă va costa 3200 de lei.

Fotografiile (aprox. 1000, toate editate) vor fi predate pe un stick USB, cu finisaj de lemn, într-o cutie de lemn personalizată, în care vor fi așezate și 10 fotografii în format 10x15 cm.

De asemenea, veți primi și un album cu dimensiunile 25,4 x 71 cm (deschis), cu copertă din piele ecologică și intracopertă din catifea.

 • Adauga la favorite
 • Cere detalii
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!

Comentarii(0)

Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa aici pentru a te inregistra!


Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!