Furnizorul urmator Furnizorul anterior

Targuri de nunti: Targul Ghidul Miresei, BUCURESTI - 22-24 Mai 2015

3742 afisari
 • Adauga la favorite
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!
Contact
Te rugam sa ne spui ca ne-ai gasit pe Ghidul Miresei.
 • Bucuresti
Detalii servicii
Targuri de nunti

Luna:

Mai
Descriere
Târgul Ghidul Miresei 22-24 Mai 2015

Vă mulțumim anticipat pentru susținere și vă invitam să aflați feedback-ul ediţiilor anterioare din partea expozantilor, dar și a vizitatorilor.

EXPOZANŢI

‘’Este cel mai bun târg de nunți la care am participat în ultimii 5 ani.’’ – Mihai Albu.

‘’Sunt foarte mulțumit de buna organizare a acestui târg, lucru care s-a văzut în prezența numeroasă a vizitatorilor. Ca și vânzari pot spune că a fost una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am avut până acum la un târg de profil.’’ –Alexandru Ciucu.

‘’ Organizatorii au crescut mai mult decât piața în care activează. Din punctul nostru de vedere [...] acest eveniment ne aduce față în față cu de 10 ori mai mulți clienți decât un târg de profil auto.’’ – Sorin Neagu, Director Vânzări Seat – Porsche România.

‘’Acesta este un târg de nunţi adevărat, vizitatorii pot găsi absolut orice le este necesar pentru ziua cea mare. Multitudinea de oferte, spaţiul uriaş de expunere, totul este impresionant! Am văzut că vizitatorii sunt foarte încântaţi, dar şi noi (n.r.- ofertanţii) suntem extrem de fericiţi pentru oportunităţile din aceste 3 zile. Noi personal nu am văzut un târg atât de reuşit niciodată, felicitări organizatorilor!’’ – Atelier Cosmina Englizian.

‘’Nu ne aşteptam la aşa ceva: mirii au cumpărat atât de mult în timpul târgului încât încă de sâmbătă ne spuneau viitoarele mirese că nu mai sunt bani la bancomatele din zonă!‘’ – Gabriela Cristea & Marcel Toader, Atelierul Miresei.

‘’Îl consider un târg foarte reușit și foarte bine promovat care a adus extrem de mulți vizitatori.‘’ – Aurelian Scarlat, Salon Natalia Vasiliev.

‘’Este cel mai mare târg din anul acesta la care participăm (ca suprafață amenajată, firme participante, vizitatori) cu un trafic impresionant, în special pentru ziua de vineri. Un târg bine organizat la care dorim sa fim prezenți și pe viitor.’’ – Marian Iancu, Director Vânzări, Sabion.

‘Miresele s-au îngrămădit la probat şi cumpărat, nu puteam ajunge dintr-o parte în alta standului decât dacă ocoleam pe culoar. Oricum şi acolo de abia înaintai, dar măcar aveai o şansă!‘’ – Dl. Ştiolică, Salon Elegance Ama.

VIZITATORI

‘’Am venit tocmai din Maramureș special pentru acest târg de nunți. Îl așteptam cu sufletul la gură. Eram sigură că o să găsim ceea ce cautam! Am cheltuit ceva cu drumul si cazarea, dar am gasit rochia, costumul, verighetele, invitatiile, chiar si muzica si serviciile foto. A meritat cheltuiala!’’ – Suzana Timofte, Satu-Mare.

‘’Am fost la târg și a fost emoționant pentru mine ca prima oară în căutarea unei rochii de mireasă. Am venit special de la Bacău pentru asta și am rămas marcată de grandoarea evenimentului. Nu mă așteptam la așa ceva. Am avut impresia la un moment dat ca nu sunt în România.’’ – Alexandra Bezeceanu, Bacău.

“Am mai fost la târguri de nunți din București, dar aglomerație ca la ediția asta din februarie sincer nu am mai vazut, și extrem de multe modele de rochii! Sunt foarte încântată că mi-am găsit rochia visată fără să cheltuiesc o groază de bani! ”- Delia Ivanov, București.

Mai multe detalii, program si pret bilet pe www.TargulGhidulMiresei.ro
 • Adauga la favorite
 • trimite unui prieten
 • printeaza
 • Pune pe Facebook
 • Pune pe Twitter!Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!