Poze Poze nunti utilizatori

Autorul pozei: any.

poze Poze nunti utilizatori
cadou meu de ziua copilului

Voteaza: nota 1nota 2nota 3nota 4nota 5(0/5, 0 voturi)



Comentarii(9)

Ayrunma intreb....
nu-i prea mititel pt premergator Any? adica premergatorul se recomanda a fi folosit atunci cand copilul sta singurel in picioare, nu inainte
11 Iunie 2010, 01:58:48
anyba da...
E mult prea repede dar nu stiam ce sa ii luam de ziua copilului si oricum nu l-am lasat mai mult de 4-5 minute in el..
Acum folosim doar partea deasupra cu volanu ca e detasabila si ne place cum canta
11 Iunie 2010, 09:11:53
ce scumpel e....ne-am facut mare.....in germania se tine ziua copilului? aici nu,al meu spune ca aici e ziua copilului in fiecare zi)
12 Iunie 2010, 11:04:00
Ayrunaaa bun
acum inteleg
12 Iunie 2010, 03:40:53
anynu..
nici aici nu e ziua copilului dar noi mai tinem cate un obicei de acasa cum ar fi ziua copilului, martisoru de 1 martie sau ziua mamei in martie ca aici e in mai.
12 Iunie 2010, 09:01:07
Bambajumperoo
poti sa ii iei jumperoo sa sara in el...Alexia a stat in ala de la 4 luni si i-a placut la nebunie
15 Iunie 2010, 05:58:02
elanicolfoarte frumos!! dar...
... noi am discutat cu pediatrul lui Cosmin, ba mai mult, am si citit foarte multe pe internet , iar parerile in ceea ce priveste premergatorul sunt impartite, dar cei mai multi pediatrii NU recomanda utilizarea premergatorului! e de inteles ca este util atunci cand avem treaba si daca micutul e in premergator putem sa avem cateva clipe in care sa ne facem treburile dar sa nu se abuzeze! eu am decis sa nu folosim premergator fiindca am tinut cont de cele citite si de sfatul medicului! se spune ca premergatorul leneveste copilasul si asta nu ar fi nimic dar are efect asupra dezvoltarii mersului, tinde sa mearga pe varfuri (mai ales daca e pus de prea mititel in premergator, nu ajunge cu piciorusele pe podea si sta pe varfuri, mai tarziu cand ar trebui sa invete sa mearga asa cum trebuie, tot pe varfuri o va face); dar cel mai grav nu este faptul ca merge pe varfuri, nu se mai dezvolta muschii cum trebuie! aceasta este parerea mea! cum am spus, in ceea ce ne priveste nu am folosit premergator, cand era mai micut si era absolut necesar sa fac ceva il puneam in patut sau in leagan! Cosmin a inceput sa mearga sprijinit pe la 7 lunite, iar la un anisor deja o lua repejor-repejor! pe la un an si o luna nu mai avea nici o problema! dar asa cum ne spun si medicii mereu, fiecare copilas se dezvolta in ritmul sau!
15 Iunie 2010, 04:03:06
si eu m-am decis sa nu ii cumpar.....Alexandru se ridica in picioare, dar nu da inca semne sa vrea sa umble....mai astept....oricum inca nu am pretentii prea mari.Cu premergatorul si eu am aceeasi problema.Il consider o evadare pt mame.Dar, fiecare face ce si cum vrea si cu siguranta toti copilasii se dezvolta armonios si frumos, dar fiecare in ritmul lui.
16 Iunie 2010, 12:38:15
anypro si contra..
mama este asistent maternal de mai mult de 10 ani , la noi in casa au invat 5 copii sa mearga in picioare si toti au folosit premergatorul ..DAR este adevarat ca l-au folosit doar pt perioada scurta adica 5-10 minute si nu mai mult.. Damian nu se ridica inca in picioare doar se rostogolest singur si daca e pe burtica se ridica de funduletz in sus de sta zici ca e agatzat in pampersii dar 5 min pana intind hainele il las in premergator(deocamdata doar atat il folosim)
16 Iunie 2010, 07:20:06
Trebuie sa fii logat pentru a comenta. Apasa aici pentru a te inregistra!
Furnizori

Ai nevoie de un fotograf, o florarie sau un machiaj la tine in judet sau nu neaparat?

Forum
Rochii de mireasa la...

Intra pe Malika Fashion[...]

Re: Ce faceti pentru a...

eu merg la cosmetica in fiecare luna si este super. ma simt atat de bine cand plec de acolo

Re: Porumbei albi la...

si mie mi-ar placea

Re: Ce alegeti pentru...

makeup artiste sau hair-stiliste de pe internet

Re: DILEMA: CE ROCHIE...

o rochie lunga eleganta ?i un toc mic ar fi super!